Χαμός και κόντρες αυτοκινήτων το βράδυ σε κεντρικό δρόμο στον Γέρακα!

Ρεπορτάζ γνωστής διαδικτυακής ιστοσελίδας κάνει λόγο για «κόντρες» αυτοκινήτων την προηγούμενη Πέμπτη στον Γέρακα και παρουσιάζει μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες, αφού βρέθηκαν εκεί πάρα πολλοί θεατές.

Το θέμα παρουσιάζει το «zougla.gr» και σημειώνει πως την προηγούμενη Πέμπτη στα γνωστά σημεία, ribas και Γέρακα υπήρξε το αδιαχώρητο. Κατά… χιλιάδες οι φίλοι της ταχύτητας βούλιαξαν τις δύο περιοχές προκαλώντας πανδαιμόνια σε κατοίκους και περαστικούς…

kontres-geraka1

Το δημοσίευμα αναφέρει σχετικά: «Όσο η Πολιτεία δεν στέκεται πάνω από πρόβλημα (για κάποιους χόμπι) της… ταχύτητας και της αγάπης που τρέφουν οι φίλοι των τεσσάρων και δύο τροχών, τόσο αυτό θα διογκώνεται. Κατά γενική ομολογία οι φίλοι του… γκαζιού ζητούν μέρη ανά την Ελλάδα για να μπορούν να ευχαριστιούνται τα οχήματά τους και να το κάνουν με ασφάλεια. αυτό άλλωστε συμβαίνει σε πολλά μέρη του κόσμου.

Όσο αυτό δεν γίνεται τόσο θα συγκεντρώνονται ανά χιλιάδες σε διάφορα σημεία της Αθήνα της Θεσσαλονίκης και άλλων μεγάλων πόλεων για να κάνουν… κόντρες σε δημόσιους δρόμους.

Τρανταχτό παράδειγμα αυτό που συνέβη την Πέμπτη το βράδυ όπου κανένας δεν μπορούσε να μαζέψει το πλήθος που έδειξε να διψά για θέαμα, καμένο λάστιχο και κόντρες»…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.