Όλοι προσπερνούσαν αυτό το παραπληγικό σκυλί. Ώσπου κάποια αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία!(φωτό)

Όποιος αποφασίσει να πάει κάπου διακοπές, κάτι θα φέρει μαζί του κατά την επιστροφή του. Κάποιο μπλουζάκι, κάποιο διακοσμητικό ή κάποιο κόσμημα.Η χρήστης του Reddit όμως, η Μέγκαν Πένμαν, πήρε μαζί της φεύγοντας από τις διακοπές της στη Ταϊλάνδη, κάτι πολύ πιο όμορφο και σίγουρα πολύ πιο χαριτωμένο!

Μια ημέρα που περπατούσε στην παραλία είδε αυτό το παράλυτο κουτάβι να σέρνεται πάνω στην άμμο. Είχε χάσει την ικανότητα να κινεί και τα δυο του πόδια όταν χτυπήθηκε από μια μοτοσικλέτα. Αλλά οι σημερινοί ιδιοκτήτες του δεν έκαναν τίποτα για να διευκολύνουν την κατάστασή του. Το σύρσιμο των ποδιών του, του απέφερε πολλαπλά τραύματα από την τριβή στο σώμα του. Ήταν υποσιτισμένος και όλο σχεδόν το σώμα του καλύπτονταν από παράσιτα.

Αλλά μια ματιά σε αυτό το γλυκό πρόσωπο αρκούσε για την Μέγκαν για να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να κάνει κάτι γι αυτόν. Επικοινώνησε με αρκετές φιλοζωικές οργανώσεις της περιοχής αλλά καμία από αυτές δεν ήταν σε θέση να τον αναλάβει εξαιτίας της πληρότητας τους.

skylaki idioktitria

Έτσι, αποφάσισε να τον πάρει πίσω μαζί της στον Καναδά!

Αλλά πρώτα έπρεπε να βρει τα χρήματα για να το κάνει αυτό. Η μετακίνηση του μικρού Λέο, όπως ήταν το όνομα του, δεν ήταν εύκολη και απαιτούνταν αρκετά χρήματα και για το ταξίδι αλλά και για την φροντίδα του.

Έτσι άφησε τον Λέο σε ένα κτηνίατρο για να φροντίσει τα τραύματα του και επέστρεψε στον Καναδά για να μαζέψει χρήματα.

skylaki ktiniatrio

Εκεί μετά από έρανο κατάφερε να μαζέψει τα απαραίτητα κεφάλαια και δυο μήνες μετά ταξίδεψε και πάλι για την Ταϊλάνδη με σκοπό να πάρει μαζί της τον Λεό. Το ταξίδι τελικά της Μέγκαν και του Λεο στον Καναδά έγινε και το ταλαιπωρημένο ζώο βρήκε επιτέλους το σπίτι που του αξίζει.

skylaki metafora

skylaki kanada

Μετά από νέο έρανο και χάρη στην ευγενική δωρεά πολλών άγνωστων ανθρώπων, ο Λεο κατάφερε να περπατήσει ξανά, έστω και με την βοήθεια αυτού του ειδικά διαμορφωμένου καροτσιού.

skylaki amaxidio anapiriko

Πηγή: dinfo.gr