Όταν πεθάνω θέλω να με κάψουν και να με ρίξουν στη θάλασσα

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους και η παρουσιάστρια ανοίγει την καρδιά της και μιλάει γι’ αυτό το γεγονός!

«Κάθε χωρισμός δε συνεπάγεται και μία αναπηρία . Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν αναπηρικά και λοβοτομημένα κάποιες σχέσεις αλλά εγώ εξελίχθηκα πάρα πολύ αυτά τα χρόνια. Δούλευα, ήμουν σε κίνηση, άκουγα, μάθαινα. Γιατί να είναι ξανά σαν να μπουσουλάω από την αρχή; Ναι μεν μπορεί να υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο κάποιες αγκυλώσεις αλλά είναι θέμα συγκυριών να φύγουν. Λόγου χάρη το πώς θα φλερτάρεις . Αυτό είναι κάτι που το μαθαίνεις από την αρχή. Ή το “θα πάω σε ένα μπαρ με φίλες μόνη μου; Έχω να το κάνω είκοσι χρόνια. Και μπαίνεις στα μπαρ και νιώθεις πως όλοι σε κοιτάνε. Ε συνηθίζεις ή πιο σωστά αρχίζεις να θυμάσαι» δήλωσε η παρουσιάστρια στο “thema people”.

Η ίδια παραδέχεται πως ο Πέτρος Κωστόπουλος με τον οποίο έζησε μαζί είκοσι χρόνια είναι ο άνθρωπος που την καθόρισε: «με έχει καθορίσει ο Πέτρος. Δεν μπορώ να σου πω κάποιον άλλον. Είκοσι χρόνια ήταν πάρα πολλά. Και έμαθα πάρα πολλά. Ούτως ή άλλως ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να μαθαίνει στον κόσμο. Θα μπορούσε να είναι δάσκαλος ή μέντορας. Εμένα αυτός είναι ο άνθρωπος που με καθόρισε».

Η Τζένη Μπαλατσινού μιλάει και για τα τρία παιδιά της στα οποία έχει τεράστια αδυναμία: «είναι υπέροχο να βλέπεις τα παιδιά να μεγαλώνουν. Να βλέπεις από το μηδέν πως ένας άνθρωπος μπορεί να δημιουργηθεί, να αναπτυχθεί, να καλλιεργηθεί. Έχω τρία παιδιά και το καθένα κοιτάζει τον κόσμο διαφορετικά. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ κτητικά μαζί τους. Θεωρώ ότι ανήκουν στο σύμπαν. Απλά είχα την τύχη να τα κυοφορήσω και να τα μεγαλώσω. Έχω μάθει τόσα πολλά από τα παιδιά μου» επισήμανε και συμπλήρωσε: «δεν υπάρχει περίπτωση μέσα στη μέρα να μην τα αγκαλιάσω, να μην τα φιλήσω. Δεν υπάρχει ένα βράδυ που πριν πέσω για ύπνο να μην πάω να τα σκεπάσω, να τα φιλήσω και να τα σταυρώσω. Κανένα βράδυ. Ακόμα και τώρα που η κόρη μου σε ένα μήνα θα γίνει 18. Δεν είμαι όμως καταπιεστική μαζί τους δε θέλω να έχουν κανένα βάρος».

Η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου αναφέρθηκε και στο θάνατο και τόνισε πως δεν τον φοβάται!

«Ο θάνατος δε με αγχώνει. Θέλω να με κάψουν όταν πεθάνω. Δεν έχω πλησιάσει ποτέ κοντά σε ταφή. Με φρικάρει ο ήχος του φτυαριού. Δε θέλω να είμαι εκεί. Προτιμώ να με ρίξουν σε μία πολύ ωραία θάλασσα. Θέλω να είναι πολύ γλυκό και όλοι να λένε ιστορίες και να γελάνε. Ναι το έχω σκεφτεί πως θα είναι» .