Άρχισαν οι εργασίες εκκαθάρισης στο Λόφο του Οχυρού

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι εργασίες εκκαθάρισης στο Λόφο του Οχυρού. Κλιμάκιο του ΤΕΝΕΞ έφτασε και εγκαταστάθηκε στη Ραφήνα προκειμένου να προχωρήσει σε πλήρη καθαρισμό του χώρου.

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου βρέθηκε στο Οχυρό και δήλωσε ότι “Μια δουλειά που καθυστερούσε από το 1945, άρχισε να ολοκληρώνεται το 2015. Ήταν ένα λάθος συνολικά της Πολιτείας, αυτός ο Λόφος να μην έχει εκκαθαριστεί από τον ελληνικό στρατό και να μην μπορεί ο δήμος να τον παραδώσει με ασφάλεια και σιγουριά στους πολίτες του, ώστε να λειτουργήσει σαν Πάρκο Αναψυχής. Σήμερα αρχίζει το τελευταίο βήμα και ευκαιρίας δοθείσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Παναγιώτη Καμμένο για την διάθεσή του εν λόγω τάγματος και πιστεύω μέσα σε μερικούς μήνες να έχει ολοκληρωθεί και να αποδοθεί στον κόσμο της Ραφήνας”.

tenx ochyro2

Το κλιμάκιο συνοδεύεται από όχημα πρώτων βοηθειών στο οποίο θα εγκατασταθεί νοσηλεύτρια, ενώ ο δήμος και το Κέντρο Υγείας Ραφήνας είναι σε πλήρη επιφυλακή για παν ενδεχόμενο.

Ο καθαρισμός του Οχυρού γίνεται δωρεάν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά από σχετική αλληλογραφία με τον δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και μόλις ολοκληρωθεί ένα απόλυτα ασφαλές περιαστικό πάρκο θα είναι στη διάθεση των κατοίκων της Ραφήνας για αναψυχή και αθλητισμό.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.