Άς κρατήσουν οι χοροί

Το γλέντι των κυπελλούχων συνεχίστηκε αργά το βράδυ στην ταβέρνα του Τόρβα. Μετά το δημαρχείο και τις σαμπάνιες, σειρά πήραν τα παϊδάκια και το κρασί, συνοδεία καλής μουσικής.

Άπαντες παρόντες. Όλη η ομάδα, παίκτες προπονητές, παράγοντες, φίλοι της ομάδος, ο Δήμαρχος κ. Πιστικίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μπουρνούς και το κύπελλο να αλλάζει χέρια και τραπέζια! Ο ύμνος της Θύελλας παρέσυρε τον κόσμο να τραγουδήσει ξανά παρέα με τα δυο παιδιά που έπαιζαν μουσική στο μαγαζί και όλοι τσούγκρισαν τα ποτήρια τους στην υγειά της ομάδας.

Μέχρι που ήρθε η ώρα να τραγουδήσουν όλοι το “να ζήσεις Πέτρο και χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά…», χτυπώντας οι παίκτες τα πιρούνια στα πιάτα για να φιλήσει ο κόουτς την σύζυγο του. Ο κ. Τσιγκούλης δεν τους χάλασε το χατήρι, τέτοια μέρα δεν γίνεται. Κούπα είναι αυτή.

DSC 2847

Μάλιστα ανέβηκε στην ορχήστρα, πήρε την κιθάρα του και τραγούδησε. Αφιερωμένο το τραγούδι φυσικά στην σύζυγο του. Και δεν ήταν μόνο αυτό, είπε κι άλλο ένα τραγούδι αποδεικνύοντας πώς διαθέτει κι άλλα ταλέντα πέρα της προπονητικής. Οι παίκτες ως άλλοι κριτές, αλά Ρέμος στο The Voice, βαθμολογούσαν τον προπονητή τους! Δεν έλειψε και το ανέκδοτο της ημέρας, πάλι από τον κόουτς που συνηθίζει να λέει ένα, όταν έχει τα κέφια του. Αυτή τη φορά ήταν περί Ζαμπέτα το αστείο. Το καλούσε ο χώρος και η βραδιά. Την ατάκα της βραδιάς πάντως την έριξε ο Σπύρος Λουκάτος για τον Τσιγκούλη. Είπε: «Και προπονητής και τραγουδιστής. Δουλειά δεν πρόκειται να μην βρει».

Έτσι με τον Πέτρο Τσιγκούλη να δέχεται ευχές και συγχαρητήρια συνεχίστηκε η βραδιά. Η τούρτα με τα κεράκαι που έσβησε, ήταν από την σύζυγο. Κι ενώ οι κ.κ. Πιστικίδης, Μπουρνούς και Γ. Λουκάτος αποχώρησαν νωρίτερα απ τους άλλους, ο Χρήστος Μυτιληναίος μας έδειξε τις χορευτικές του ικανότητες με μια ζεμπεκιά. Δικαίως κέρδισε το χειροκρότημα απ όλους. Προσπάθησε να τον μιμηθεί αργότερα ο Χρήστος Μουλάκης. Και μάλλον τα κατάφερε. Ήταν ξεκούραστος κιόλας, μια και δεν είχε παίξει στον αγώνα. Οπότε «ρεφάρισε» με ένα ωραίο ζειμπέκικο.

DSC 2838

Ο Σπύρος Λουκάτος περιχαρής (και με το δίκιο του) γύριζε από τραπέζι σε τραπέζι, ενώ ο Βασίλης (ο φροντιστής) δεν χόρταινε να ποζάρει με το Κύπελλο. Ο Μπάμπης Μπήλιος, ο πρόεδρος ήρεμη δύναμη όπως πάντα, το ‘ριξε στην διαλογική συζήτηση περί ποδοσφαίρου μιλώντας με τους εκπροσώπους του τύπου.

DSC 2834

DSC 2839

 Έτσι γλεντάνε οι κυπελλούχοι κι απέδειξαν ότι ξέρουν να το γλεντάνε κατάλληλα. Άντε πάντα τέτοιες χαρές στη Ραφήνα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.