Έκλεισε Καζαντζή ο ΑΟΤ Αλίμου

kazantzis

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΟΤ Αλίμου συνεχίζεται με την διοίκηση Μουστάκη να εντείνει τις προσπάθειες της καθημερινά για τη στελέχωση του ρόστερ.

Άλλωστε σκοπός αποτελεί ο Δημήτρης Καλύκας να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη διάθεση του προκειμένου να δουλέψει με το τρόπο εκείνο ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Η αρχή έγινε με την απόκτηση των Φώτη Νταϊφώτη και Τάσου Καραγιάννη ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου με μεθοδικές κινήσεις κατάφεραν να ολοκληρώσουν ακόμη μια κίνηση.

Συγκεκριμένα, μετά από πολύωρες συζητήσεις οι μπλε ήρθαν σε συμφωνία με τον 35χρονο επιθετικό, Γιώργο Καζαντζή.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΤ Αλίμου έχει επιδείξει σπουδαία καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό το αποδεικνύει το πέρασμα που είχε από Προοδευτική, Σκόντα Ξάνθη, ΟΦΗ και Άρη την περίοδο που οι συγκεκριμένες ομάδες αγωνίζοταν στην Σούπερ Λιγκ.

Παράλληλα, ο Καζαντζής έχει συνδέσει το όνομα του με την επιτυχημένη πορεία που είχε ο ΑΟ Γλυφάδας στο πρωτάθλημα της Δ” Εθνικής καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη φανέλα του συγκεκριμένου συλλόγου, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Αστέρα Βάρης και Θύελλα Ραφήνας κατακτώντας το νταμπλ την περσινή σεζόν με τους πράσινους.

Πηγή: stoplekto.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.