Ένας μήνας irafina.gr. – Ευχαριστούμε και… συνεχίζουμε

Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αν λοιπόν ισχύει αυτή η ρήση τότε το irafina.gr έχει πάρει καλό δρόμο. Δίχως υπερβολές και φανφαρισμούς, χωρίς έπαρση και κυρίως με επίγνωση αλλά και τεχνογνωσία βαδίζουμε με σταθερά βήματα στον στόχο που έχουμε θέσει εξ αρχής.

Δηλαδή να ενημερώνουμε για το τι γίνεται στην Πόλη μας, στις γύρω περιοχές, στην Ελλάδα και στον Κόσμο. Με γνώμονα την εμπειρία και την γνώση που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια επαγγελματικής καριέρας στις εφημερίδες κυρίως και σ αυτό που ονομάζουμε ΜΜΕ. Τίποτα παραπάνω.

Δεν μπαίνουμε σε μικροπολιτικές, δεν μας εκφράζουν οι αντιπαλότητες, δεν μας αρμόζει η κινδυνολογία. Απλά ήρθαμε με ένα σκοπό. Να παρουσιάσουμε στον χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, αυτό που μας εκφράζει, αυτό που μας αρέσει, αυτό που αγαπάμε, αυτό που υπηρετούμε. Και αν κρίνουμε από την απήχηση που έχει το irafina.gr αυτό μας δίνει την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε με περισσότερη όρεξη και περισσότερο ζήλο σ΄αυτό που ξεκινήσαμε.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι θετική, τα καλά λόγια που ακούμε από όλες τις πλευρές είναι καλές. Κι από τη στιγμή που είσαστε μαζί μας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Από μέρους μας ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” για την βοήθεια που μας παρέχετε. Είναι καταλυτική.

Βαγγέλης + Μάκης
(και η συντακτική ομάδα μας)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.