Έξάσφαιρη η Θύελλα… πίκρανε τα Γλυκά Νερά!

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία! Η θύελλα πέρασε σαν σίφουνας από τα Γλυκά Νερά κερδίζοντας 6-1 σε εξ αναβολής αγώνα για την 31η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας .

Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη, η οποία να θυμίσουμε πως ήδη έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και τη συμμετοχής της στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, πέρασε σαν… ανεμοθύελλα από τα Γλυκά Νερά διαλύοντας την τοπική ομάδα με 1-6. Το ματς είχε αναβληθεί λόγω της συμμετοχής των Λιγνιτωρύχων στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το τελικό σκορ τα λέει όλα, με την Θύελλα να επιβεβαιώνει την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να δείχνει μέταλλο νικητή σε κάθε ματς, πράγμα που πιστώνεται (κυρίως) στον προπονητή Πέτρο Τσιγκούλη.

thiella glnera1

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5′ ο Μανουσάκης με κεφαλιά έπειτα από γύρισμα του Δημεσπύρα, ενώ στο 12′ ο Μαργιέτης μετά από υπέροχο συνδυασμό διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το 0-3 ήρθε στο 52′ με σκόρερ τον Δημεσπύρα, ύστερα από ωραία τελική πάσα πάρε-βάλε του Καζαντζή, ενώ στο 60′ ο Στάφα, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ, σημείωσε το 0-4. Το πέμπτο γκολ πέτυχε με κεφαλιά ο Αθανασόπουλος από σέντρα του Δημεσπύρα, με τα Γλυκά Νερά να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής του Μουτζάκα.

thiella glnera4

Την τελευταία λέξη στο ματς, πάντως, την είπε η Θύελλα που διαμόρφωσε το τελικό 1-6 με πλασέ του Μαργιέτη ύστερα από νέα ασίστ του Δημεσπύρα. Ο τελευταίος ήταν και ο άνθρωπος του αγώνα… σερβίροντας τρία γκολ στους συμπαίκτες του, ενώ πέτυχε και το 0-3.

thiella glnera5

thiella glnera6

Διαιτητές: ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔ ., ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ Π., ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ Ε.
(Παρατηρητής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Πατούχας, Μίνο (81′ Μπουλούμπασης), Αξιώτης, Κοντζιάς, Νάνος, Τσαουσάι (56′ Αντωνόπουλος), Βάρδας, Μουτζακάς, Κουτρομάνος, Τετώρος (21′ Θεοφάνους).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης, Στάφα (65′ Προδρόμου), Μανουσάκης, Σερέτης, Ντούνης, Δημεσπύρα, Ντόσκας (65′ Μουλάκης), Μαργέτης, Καζάτζης (65′ Αθανασόπουλος), Γεραγωτέλης.

Πηγή: Pamebala.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.