Έως αύριο οι αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Έως αύριο Τρίτη 18/8 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις αιτήσεις τους στην ΕΕΤΑΑ για την συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας παιδιών στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.

Τα αποτελέσματα για τα νήπια και τα βρέφη που θα γίνουν δεκτά στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ γις το 2015 -2016, θα ανακοινωθούν σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ στις 13 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων στις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά την διαδικασία υποβολής ενστάσεων θα ανακοινωθούν στις 13 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα για την δωρεάν φιλοξενία παιδιών και βρεφών στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ αναμένεται να φτάσουν τις 120.000 με τις προσφερόμενες θέσεις να φτάνουν περίπου στις 80.000.

Πρόβλημα όμως έχει δημιουργήσει η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην έναρξη των αιτήσεων αφού οι ωφελούμενοι γονείς του προγράμματος που περίμεναν να ξεκινήσει το πρόγραμμα την 1η Σεπτεμβρίου 2015 θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον έως τις 20 Σεπτεμβρίου αφού τα αποτελέσματα δεν πρόκειται να ανακοινωθούν πριν απο τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι επιλέξιμες δομές που συμμετάσχουν για φετος στο πρόγραμμα και οι όσοι επιθυμούν να κάνουν αίτηση μπορούν να δουν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ τις προσωρινές λίστες με τους παιδικούς σταθμούς που εντάσσονται, αλλά και που δεν εντάσσονται στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του ΕΣΠΑ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.