Αλεξάνδρα Λοΐζου: Εκείνη στις πασαρέλες, η μαμά της στο… κλαρίνο

Ο γάμος της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είχε «γεμίσει» με φωτογραφικά φλας και διάσημες παρουσίες και από τότε η Αλεξάνδρα Λοΐζου απασχολεί όλο και πιο πολύ τα μέσα – τόσο με τη δουλειά της, όσο και με την πλουσιοπάροχη ζωή που κάνει.

loizou13

Αυτό που δεν ήταν μέχρι στιγμής γνωστό για την κυρία Σταθοκωστόπουλου είναι η… λαϊκή της καταγωγή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η μητέρα της Αλεξάνδρας Λοΐζου, Δήμητρα Γραβάνη, είναι ερμηνεύτρια ηπειρώτικων τραγουδιών.

loizou4

Μάλιστα, η πεθερά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου είχε κερδίσει τα φωτογραφικά φλας στο γάμο του ζευγαριού, λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της και της ομοιότητας με τη νύφη κόρη της.

«Η Δήμητρα Γραβάνη είναι μια πολύ σεμνή και διακριτική γυναίκα που αγαπάει πολύ τα παιδιά της – εκτός από την Αλεξάνδρα έχει και έναν γιο που είναι κομμωτής – και δεν επιθυμεί να στρέφει τα φώτα πάνω της. Θέλει τα παιδιά της να έχουν τον πρώτο λόγο και εκείνη ως καλή μαμά να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ασχολείται με το τραγούδι περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια και αν επεδίωκε τη δημοσιότητα, θα μπορούσε εδώ και πολύ καιρό να είχε γίνει ευρέως γνωστή. Πάντως, μην ξεχνάμε πως είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους λάτρεις του ηπειρώτικου τραγουδιού, το είδος μουσικής που εκπροσωπεί», δήλωσε στην εφημερίδα άτομο από το κοντινό της περιβάλλον.

loizou14

Η καταγωγή της από τα Γιάννενα «ευθύνεται» για την αγάπη της αυτή, την οποία και την έκανε να σπουδάσει φωνητική. Μέχρι στιγμής, η πεθερά του επιχειρηματία μετράει και τέσσερα cd στο ενεργητικό της.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.