Αλεξ. Λέτσο: Κάτι καλό γίνεται στην Τριγλία

Μέχρι στιγμής η ομάδα του έχει εκπλήξει όλο το φίλαθλο κοινό της Γ’ Εθνικής αφού με τις εμφανίσεις της έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ περισσότερους φίλους παρότι εχθρούς.

Άλλωστε το γεγονός ότι λαμβάνει κάθε Κυριακή κολακευτικά σχόλια δείχνει πως πρόκειται για μια ομάδα που πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι παίρνει άριστα και στο θέμα των… αποδυτηρίων.

Ένας προς ένας, οι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, με τον τερματοφύλακα της Τριγλίας Ραφήνας, Αλέξανδρο Λέτσο να τα έχει πάει με τη σειρά του περίφημα μέχρι στιγμής.

Ο ικανότατος πορτιέρο μετρώντας γεμάτη σεζόν δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ απολαμβάνοντας κάθε ματς.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα stoplekto.gr και αναφερόμενος στην πορεία της Τριγλίας υπογράμμισε:

“Η πορεία κρίνεται επιτυχημένη πέραν του δέοντος και τηρουμένων των αναλογιών. Στην αρχή της σεζόν σχεδόν κανένας δεν υπολόγιζε την ομάδα μας αλλά το τέλος του α’ γύρου δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται στο σύλλογο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και γιατί όχι να τα πάμε ακόμη καλύτερα”.

Ερωτηθείς πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα σαν την Τριγλία να πρωταγωνιστεί σε έναν όμιλο που βρίσκονται τόσο ιστορικοί σύλλογοι, ο πρώην πορτιέρο του Αστέρα Βάρης είπε:

“Πράγματι υπάρχουν ιστορικά σωματεία αλλά και ομάδες που έχουν κάνει μεγάλη επένδυση και αυτό κάνει δυσκολότερη την αποστολή μας. Οι διαφορές όμως εάν παρατηρήσει κανείς την βαθμολογία είναι ελάχιστες. Από την στιγμή που υποβιβάζονται σχεδόν οι μισές ομάδες από τον όμιλο αν θες να κερδίσεις την παραμονή, είσαι αναγκασμένος να πρωταγωνιστήσεις”.

Σε σχετική ερώτηση, για το αν είναι ευχαριστημένος από τη σεζόν που πραγματοποιεί ο ίδιος, ο Λέτσο πρόσθεσε:

“Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις μου. Σίγουρα τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ιδανικά για μένα καθώς 3-4 μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έπαθα μία αρκετά μεγάλη θλάση και έτσι έχασα τις 5 πρώτες αγωνιστικές μένοντας και αρκετά πίσω σε θέμα προπόνησης. Με το που μπήκα στις προπονήσεις την ίδια βδομάδα τραυματίστηκε ο άλλος τερματοφύλακας μας, μου ζητήθηκε να παίξω με την Κηφισιά. Έπαιξα και από τότε πιστεύω έχω βρει ρυθμό και πάω αρκετά καλά”.

Στον επίλογο του, ο ικανότατος πορτιέρο αναφέρθηκε και στο θέμα των γηπέδων που ταλαιπωρεί τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια λέγοντας:

“Τα περισσότερα γήπεδα είναι σε τραγική κατάσταση. Αν εξαιρέσεις ορισμένα που διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα τα υπόλοιπα είναι πάρα πολύ κακής ποιότητας. Είναι παρατημένα και επικίνδυνα. Είναι λες και παίζουμε και κάνουμε προπόνηση σε τσιμέντο. Πόσο μάλλον για μας τους τερματοφύλακες που χρειάζεται να πέφτουμε και να κάνουμε εκτινάξεις στα γήπεδα αυτά. Υπάρχουν φορές που σε μία προπόνηση μπορει να χρειαστεί να πέσουμε πάνω απο 60 φορές. Στα γήπεδα αυτά όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο ξέρει τι σημαίνει αυτή η δυσκολία”.

Κυρ. Παντζαρίδης

Πηγή: Stoplekto.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.