Αμαλιάδα: Πατέρας και γιος σκότωσαν 28χρονη μητέρα τριών παιδιών

Ένας 29χρονος και ο 51χρονος πατέρας του συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς για το αιματηρό επεισόδιο που σκόρπισε τον τρόμο στον καταυλισμό Τσιχλέικα της Αμαλιάδας και στοίχισε τη ζωή σε μια 28χρονη γυναίκα μητέρα τριών παιδιών, ενώ και ο 31χρονος σύζυγός της τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι δράστες είχαν από παλιά διαφορές με το ζευγάρι, σύμφωνα με το protothema, παρά τη συγγενική τους σχέση, καθώς ο 51χρονος ήταν θείος της άτυχης γυναίκας και ο γιος του εξάδελφός της. Όπως κατέθεσαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν, είχαν έντονα προσωπικά προβλήματα, με συνεχείς και έντονους καυγάδες, που έφταναν έως τους ξυλοδαρμούς.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, πατέρας και γιος εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού και ο 29χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ από μια φορά την εξαδέλφη του και το σύζυγό της!

Η 28χρονη μητέρα σκοτώθηκε ακαριαία και στο νοσοκομείο Πύργου όπου διακομίστηκε διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της. Ο 31χρονος σύζυγός της νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Στον καταυλισμό όπου έγινε το μακελειό, βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη έτοιμη να αντιμετωπίσει τυχόν απόπειρες αντεκδίκησης από τους συγγενείς των θυμάτων.

Ωστόσο, τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει και επικρατεί ηρεμία. Οι δράστες του εγκλήματος μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας όπου σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.