Αναστάτωση στην Αραφήνος και λήξη συναγερμού

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ στην Ραφήνα με το άκουσμα της σειρήνας των οχημάτων της Πυροσβεστικής που ηχούσαν και με τον δυνατό αέρα που επικρατούσε τις τελευταίες ώρες στην περιοχή, αμέσως ο νους όλων μας πήγε στο κακό. Γι αυτό και το irafina αμέσως έσπευσε να μάθει τι συμβαίνει.

Ο πανικός λοιπόν προήλθε από ένας ένοικο πολυκατοικίας στην Οδό Αραφήνος 5, ο οποίος ειδοποίησε την Πυροσβεστική γιατί την ώρα (γύρω στις 21.15) που είχε αναμμένο το μάτι της κουζίνας για να μαγειρέψει, πιάστηκε το χέρι του κάπου, άρχισε να τον κυριεύει ο φόβος και τρομοκρατήθηκε στην ιδέα πως θα πάρει φωτιά το σπίτι και θα καεί ζωντανός! Πάνω λοιπόν στον πανικό του ειδοποίησε την Πυροσβεστική να σπεύσει επειγόντως.

Πράγματι αμέσως κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική και μέσα σε λίγα λεπτά κατέφθασαν δύο οχήματα. Οι άντρες του Σώματος της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον ένοικο, ο οποίος από το σοκ που τον είχε κυριεύσει δεν μπορούσε να συνέλθει. Μόλις διαπίστωσε πως τελικά δεν έπαθε τίποτα ο συναγερμός έλαβε τέλος!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.