Ανδρέας Ντερτινής: Είμαι υπερήφανος για τα “πιτσιρίκια” της Τριγλίας

ntertinis

Το σάιτ της Τριγλίας και η στήλη “ΔΗΛΩΣΕΙΣ” αυτή την εβδομάδα φιλοξενεί έναν ακούραστο εργάτη του συλλόγου. Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις στην Α΄Εθνική,βοηθό προπονητή στην ανδρική ομάδα και υπεύθυνο τεχνικό διευθυντή υποδομών κ. Ανδρέα Ντερτινή.

Κόουτς καλησπέρα. Πως είδες από τον πάγκο το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα;

Από την αρχή δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στα ενενήντα λεπτά. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε πολύ νωρίς και αυτό μας έδωσε άλλη ώθηση. Μετά την ισοφάριση δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, ακολουθήσαμε το ίδιο πλάνο παιχνιδιού και μετά το δεύτερο γκολ καταφέραμε, με σωστή
αμυντική τακτική, να κρατήσουμε την πολύτιμη νίκη. Βέβαια δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμη, χρειαζόμαστε 1 βαθμό για να σωθούμε και μαθηματικά.

Την Κυριακή η Τριγλία αντιμετωπίζει στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για την σεζόν, τον Εθνικό Πειραιώς. Ποια η άποψη σου γι’ αυτόν τον αγώνα;

Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι, που η ομάδα που το χρειάζεται πιο πολύ, είμαστε εμείς. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όπως με τον Κρουσώνα και θα σφραγίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο αντίπαλος μας είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας, όπου είχα την μεγάλη τιμή να αγωνισθώ για 4 χρόνια με την φανέλα του και έζησα πολύ ωραίες στιγμές. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο κόσμος της Ραφήνας, επιτέλους, να γεμίσει το γήπεδο.

Στην ομάδα κόουτς βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές να παίζουν ή να είναι στον πάγκο, πολλοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων. Βλέπεις να τα καταφέρνουν και να βάζουν σοβαρή παρακαταθήκη για το μέλλον;

Αυτό που γίνεται και παίζουν στην ανδρική ομάδα, είναι απόρροια της δουλειάς που έχει αρχίσει από τα μέσα του καλοκαιριού. Τα παιδιά αυτά έχουν αντεπεξέλθει στις προσδοκίες που είχαμε γι’ αυτά και στην συγκεκριμένη στιγμή, που το βάρος των παιχνιδιών είναι πάρα πολύ μεγάλο, τα καταφέρνουν θαυμάσια. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτά τα παιδιά.

Ως τεχνικός διευθυντής των υποδομών της Τριγλίας Ραφήνας, θα μας πεις και δύο λόγια για το σύνολο των υποδομών;

Η φετινή χρονιά ήταν μια μεταβατική περίοδος για τα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Από τα τριγλιάκια των 5 χρονών έως τους νέους των 18 χρονών.

Γίνεται μια εμπεριστατωμένη δουλειά και αυτό φαίνεται από την επιλογή μας από τον ΟΠΑΠ στις 125 καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας. Βέβαια έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε, για να φθάσουμε σε αυτό που ονειρευόμαστε.

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του συλλόγου για την συνεργασία που έχουμε στις υποδομές, όλους τους προπονητές και το ιατρικό επιτελείο και πρωτίστως όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.