Ανδρ. Βασιλόπουλος: Στην ιστορία θα μείνει η χθεσινή φράση Παλπατζή “Εμείς διοικούμε, εμείς αποφασίζουμε”

Στην Δημοκρατία δεν υπάρχει η λογική «Όποιος έχει το καρπούζι έχει και το μαχαίρι», γιατί αυτή είναι εξαιρετική για τους διοικούντες, αλλά πολύ επικίνδυνη για το κοινό καλό. Δεν πρέπει να ανεχόμαστε την αλαζονεία ορισμένων διοικούντων, ειδικά εάν διοικούν την πόλη όπου όλοι εμείς ζούμε.

Έτσι, δεν μπορούμε παρά να κατακρίνουμε έντονα την απερίγραπτη δήλωση του Αντιδημάρχου κ. Παλπατζή στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Και για να κρίνουν μόνοι τους όσοι χθες δεν ήταν στην αίθουσα σας παραθέτουμε:
– την ερώτηση του κ. Βασιλόπουλου «Γιατί κωλυσιεργούμε τόσους μήνες την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας του Δήμου μας; Για να πείτε ότι είναι εξ ολοκλήρου κατόρθωμα της Δημοτικής Αρχής; Μοιράστε τις αρμοδιότητες σε όσους από εμάς μπορούμε να βοηθήσουμε, για να κλείσει.»
– και την απάντηση του κ. Παλπατζή «Γιατί εμείς διοικούμε, εμείς αποφασίζουμε».

Τόσο πολύ εκνευρίστηκε από την ερώτηση του κ. Βασιλόπουλου ο κ. Αντιδήμαρχος που δεν βρήκε κάτι καλύτερο να απαντήσει; Γιατί αυτή η αγωνία της Δημοτικής Αρχής, δια στόματος κ. Παλπατζή, να μας δηλώνει ότι «Διοικεί και άρα αποφασίζει»; Τότε τι ρόλο έχει το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι; Γιατί συνεδριάζουμε και ψηφίζουμε; Αυτές οι νοοτροπίες έχουν ξεμείνει από ….άλλες κακές εποχές και καλά θα κάνουμε όλοι μας να τις καυτηριάζουμε.

Δημοτική Παράταξη
Δύναμη Ανάπτυξης
Επικεφαλής Ανδρέας Βασιλόπουλος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.