Ανεμο…θύελλα πέρασε από τη Χίο. Χατ τρικ ο “Μούλα”

Με τον Χρήστο Μουλλάκη να παίρνει το ”όπλο” του και να σκοράρει τρείς φορές και τον Κατσούγκρη άλλη μία η Θύελλα κέρδισε στην Χίο 4-0 την ΠΟ Δάφνη Δαφνώνα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Περάματος που κέρδισε 3-4 τον ΑΟ Ζευγολατίου.

Το παιχνίδι από την αρχή ήταν στα πόδια των παικτών της Ραφήνας με την πίεση και την συντριπτική κατοχή να φέρνουν νωρίς νωρίς το πρώτο γκολ (10ολεπτό) από τον Ορέστη Κατσούγκρη. Η Θύελλα δεν σταμάτησε να παίζει καλό ποδόσφαιρο σε κανένα σημείο του αγώνα και είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουλλάκη που έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την φανέλα της ομάδας και σκόραρε τρία τέρματα (30′,50′,80′) και οδήγησε την ομάδα εκ του ασφαλούς στην νίκη.

Απόδειξη στην ανωτερότητα της ομάδας του Πέτρου Τσικούλη ήταν στο τέλος του αγώνα όταν το γήπεδο χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών και μας έδειξε πως πραγματικά πρέπει το ποδόσφαιρο να αντιμετωπίζεται.

Η ομάδα της Θύελλας θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της, την ομάδα και τους ανθρώπους του ΠΟ Δάφνης για την άψογη φιλοξενία τους και για όσα έκαναν για να είναι καλύτερη η διαμονή στο νησί και ακόμα τον υπεύθυνο τροφοδοσίας του πλοίου Blue Star Patmos κύριο Σεφεριάδη το παιδί του οποίου βρίσκεται στις ακαδημίες της Θύελλας (2006), για όσα κατά την διάρκεια του ταξιδιού που πραγματικά ήταν μοναδικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Σύνθεση ΠΟ Δάφνης : Ζαντιώτης, Μπατίνας, Μηλιώτης(46’Σκουρλής), Ελευθερίου, Θεοδωρίδης, Κλίνης, Σεζένιας, Φεγγουδάκης, Σταματελόπουλος(62’Μαμούνας), Χρυσίνας(70’Παπαγιάννης), Μουλλάκης

Σύνθεση Θύελλας Ραφήνας : Κατσιούλης, Αράπης, Βαξεβάνης, Σερέτης, Ντούνης, Γεραγωτέλης, Μουλλάκης, Ντόσκας, Καζατζής(58´Μεριέτης), Κατσούγκρης(58´Μανουσάκης), Αθανασόπουλος(58’Δημοσπύρος)

Στέλιος Ανδρικάκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.