Ανεπίσημες πρώτες στο φιλικό της Θύελλας Ραφήνας με τον Αετό Πικερμίου

Το πρώτο παιχνίδι για την νέα χρονιά έγινε σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας ανάμεσα στη Θύελλα και τον Αετό Πικερμίου.

Ο φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν περισσότερο μια δυνατή προπόνηση κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν, έστω και ανεπίσημα, τα πρώτα τους μεταγραφικά αποκτήματα.

Ειδικά για την ομάδα της Θύελλας, που το Σάββατο αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής την ομάδα του Αγ. Στεφάνου, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πέτρο Τσιγκούλη να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του αλλά και να δοκιμάσει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τον Μέλβιν Ζέκιο.

zekio charktidis

Από την άλλη ο Μάνος Χωριάνοπουλος ξεκίνησε στην ενδεκάδα του δύο νέα αποκτήματα για την ομάδα του Πικερμίου, και πρώην πλέον παίκτες της Θύελλας, τον Ξύδη και τον Αλέφαντο.



Θύελλα Ραφήνας: (Πέτρος Τσιγκούλης): Κύρκος, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος Ελ., Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ντόσκας, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Ζέκιο, Αθανασόπουλος, Αράπης

Ενώ αγωνίστηκαν σαν αλλαγές Πάντος, Μέρελης, Μπαξεβάνης, Βαζέχα, Παπαδόπουλος Ελ., Ανδρεαδάκης

Αετός Πικερμίου : (Μάνος Χωριανόπουλος): Γκούτσιας, Γιακουμέλος, Μαρκάτος, Αναστασίου, Κονταρίνης, Ξίδης, Κάπας, Μοιρώτσος, Ιωάννου, Τσέρμος, Αλέφαντος

Ενώ αγωνίστηκαν σαν αλλαγές Καλογραιάκης, Καραγιάννης, Βλασσόπουλος, Μερκούρης, Κοντογιάννης, Γερακάκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.