Αντίστροφη μέτρηση στη Ραφήνα για το ματς της Unicef

Μπήκαν και οι τελευταίες “πινελιές” στις προετοιμασίες για το ετήσιο χριστουγεννιάτικο ποδοσφαιρικό γκαλά στη Ραφήνα υπέρ των σκοπών της Unicef.

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι ο δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης θα κάνει συμβολικά τη σέντρα στο γήπεδο “Παναγιώτης Σκούφος”, ώστε ο διαιτητής να σφυρίξει την έναρξη του ανθρωπιστικού παιχνιδιού μεταξύ της ομάδας επιλέκτων της unicef που απαρτίζεται από δημοσιογράφους, αστυνομικούς και βετεράνους διεθνείς ποδοσφαιριστές και της ομάδας παλαιμάχων της Τριγλίας Ραφήνας.

Χωρίς απουσίες οι δύο ομάδες κατεβαίνουν με όλους τους “σούπερ σταρ” που θα αποτελέσουν “μαγνήτη” για τους πολίτες που θα απολαύσουν ένα ωραίο ματς για ιερό σκοπό.

Όλες οι προσφορές αγάπης στους ειδικούς κουμπαράδες της unicef, θα δοθούν για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Με την ομάδα επιλέκτων αγωνίζονται εδώ και χρόνια ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης και ο βετεράνος διεθνής του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας Σπύρος Λιβαθινός και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα.

Ο εμπνευστής του ετήσιου αυτού παιχνιδιού και δημιουργός της ομάδας επιλέκτων ο δημοσιογράφος Αργύρης Κωστάκης και πρεσβευτής καλής θέλησης της unicef, κάνει έκκληση σε όλους να περάσουν έστω γιά λίγη ώρα από το γήπεδο για να αποδείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη στα παιδιά που έχουν ανάγκη από στήριξη όσο ποτέ.

Πριν το παιχνίδι θα διαβαστούν μηνύματα του γενικού διευθυντή της ελληνικής επιτροπής της unicef Ηλία Λυμπέρη και του αντιπροέδρου της ενώσεως συντακτών Χρήστου Κυρίτση.

Χορηγός επικοινωνίας www.irafina.gr 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.