ΑΟ Τριγλίας: Μια βραδιά αφιερωμένη στην «χρυσή» ομάδα του 1988 (φωτορεπορτάζ)

Η χοροεσπερίδα της Τριγλίας φέτος τα είχε όλα. Επίσημες παρουσίες, δόξες του παρελθόντες, μνήμες που ζωντάνεψαν και άνθρωποι που συνέδεσαν το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον της κιτρινόμαυρης ομάδος.

chroros triglia03

Το σαββατόβραδο αυτό (28 Φεβρουαρίου) ήταν αφιερωμένο στην κιτρινόμαυρη οικογένεια του 1988. Ήταν η χρονιά που ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανέβηκε για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία και συγκεκριμένα στην Δ΄Εθνική.

Ιδιαίτερη μνεία λοιπόν έγινε για τα μέλη της τότε διοίκησης, τους Προέδρους Ηλία Μικρόπουλο, Τάκη Μαραγκουδάκη, τον Παναγιώτη Ζουγανέλη, τον Γιώργο Λουκάτο, τον αείμνηστο Μπάμπη Γκέρλοβα, τον ταμία Χρυσό Καμίνη, την ψυχή της Τριγλίας τον Παναγιώτη Χαχολάκη, τον Παναγιώτη Σκλιά, τον Νίκο Βουρδέρη και τους Ζαχαρόπουλο, Κρικέλη, Κωνσταντινίδη και Δρακούλη.

Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους ο προπονητής της ομάδας του ΄88 Νίκος Σιμιγδαλάς και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Αρβανιτίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Μπαμπαλής, Αλέξης Ξένος, Γιάννης Κανσός, Δημήτρης Μισοκοίλης (ο οποίος δεν μπορούσε να παρευρεθεί), και ο νυν πρόεδρος της ομάδος Γιώργος Χαχολάκης.

chroros triglia04

chroros triglia06

chroros triglia07

chroros triglia08

chroros triglia09

chroros triglia10

chroros triglia11

Επίσης τιμήθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 και της εφημερίδας Live Sport Νίκος Δελαγραμμάτικας

chroros triglia12

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παλπατζής και Γιώργος Κοκκόλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Παροικάκης και Σάββας Αραπκιλής, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, η Διευθυντής του ΝΠΔΔ “Φ. Καβουνίδης” Ευγενία Καπριγιάννη, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος, ο Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Τσεβάς και οι Άρης Βρούστης, Εφη Μάτσου που εκπροσώπησαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πικερμίου.

chroros triglia13

Δείτε το παρακάτω φωτορεπορτάζ του irafina.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.