ΑΟ Τριγλίας: “Σωστοί άνθρωποι – σωστοί αθλητές”

Με την ευκαιρία της έναρξης των υποχρεώσεων των τμημάτων υποδομών του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, η επιτροπή υποδομών θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους γονείς και αθλητές, που για μία ακόμη χρονιά συνεχίζουν να αθλούνται στα τμήματα μας, όσο και…

αυτούς που θα επιλέξουν για φέτος να φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα και να έχουν την ευκαιρία για μία ποιοτική και εξειδικευμένη προπόνηση.

DSC 2211

Οι ακαδημίες της Τριγλίας Ραφήνας προσφέρουν έναν σύγχρονο και ποιοτικό τρόπο εκγύμνασης και εκμάθησης του ποδοσφαίρου, παράλληλα με την διαμόρφωση μίας σωστής προσωπικότητας του αθλητή.

Βασικό μας σύνθημα είναι «ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΣΩΣΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ». Αυτό έχει αναγνωρισθεί από όλους, με κορυφαία επιβράβευση από τον ΟΠΑΠ, που ενέταξε τις ακαδημίες της Τριγλίας, ανάμεσα στις 125 καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας, με σημαντικά οφέλη για τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 11, όπως πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, παρακολούθηση από εξειδικευμένους αθλιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους, διάθεση σύγχρονου εξοπλισμού προπόνησης και πολλά άλλα.

dsc 2477

Οι προπονήσεις ΟΛΩΝ των τμημάτων γίνονται πάντα με υποχρεωτική παρουσία αθλητικού φυσιοθεραπευτή. Τα άριστο τεχνικό επιτελείο που διαθέτει ο σύλλογος μας, υπό την καθοδήγηση του κ. Ανδρέα Ντερτινή, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Α΄ Εθνικής και κατόχου διπλώματος UEFA A σχολής Κολωνίας, προσφέρει όλα τα εχέγγυα για την εφαρμογή του σύγχρονου τρόπου προπόνησης που εφαρμόζει η Τριγλία Ραφήνας, βασισμένου στην φιλοσοφία του Grassroots, το οποίο είναι παγκοσμίως το καλύτερο νεανικό αθλητικό μοντέλο.

DSC 2064

Παράλληλα με την ένταξη των τμημάτων υποδομών του συλλόγου μας στο πρόγραμμα αθλητικών ακαδημιών ΟΠΑΠ, έχει συνδεθεί με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απευθείας, η οποία θα έχει στραμμένη τα μάτια της επάνω μας, μιας και θα έχει τόσο επιτελικό όσο και συμβουλευτικό ρόλο.

dsc 2009

Το μοντέλο που ακολουθούμε στα τμήματα υποδομών, δεν είναι άλλο από το να εκπαιδεύουμε τα νέα παιδιά, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι αθλητές, που κάποια στιγμή θα φορέσουν την φανέλα της κιτρινόμαυρης ομάδας η θα «πετάξουν» για ακόμη ψηλότερα”.

Το πρόγραμμα προπονήσεων για όλα τα τμήματα έχει ήδη αναρτηθεί στο επίσημο site του συλλόγου http://www.aotriglia.gr/index.php/news/410-programma-proponhseon

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να καλέστε την γραμματεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 22940-25771 τις απογευματινές ώρες ή για τα τμήματα Τριγλιάκια (2011-2010-2009), Projunior (2008-2007), Junior (2006-2005) τον κ. Κώστα Κοζή (τηλ. 6944-433132) και για τμήματα Παμπαιδικό (2004-2003), Παιδικό (2002-2001) και Νέων (2000-1999) τον κ. Λευτέρη Βρετζάκη (τηλ. 6947-271966).

triglia akadimies1

Ελπίζουμε ότι και αυτή η αγωνιστική περίοδος θα είναι ακόμη καλύτερη από τις προηγούμενες και τα τμήματα μας θα μας χαρίσουν ακόμη μεγαλύτερες χαρές και συγκινήσεις.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Επιτροπή Υποδομών

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.