Αποκαλυπτικά στοιχεία: 2.500 Ελληνίδες νοικοκυρές κάνουν στριπτίζ και cyber sex

Στο επικερδές επάγγελμα της διακηρυκτικής κλειδαρότρυπας έχει σπρώξει δεκάδες χιλιάδες Ελληνίδες και μάλιστα γυναίκες της διπλανής πόρτας, η οικονομική κρίση που υπάρχει στην χώρα από το 2009 και έπειτα.

Περίπου 2.500 Ελληνίδες, μόνο στην Αττική, έχει διαπιστωθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ πως ασχολούνται με το διαδικτυακό «μάτι».

Το Live διαδικτυακό στριπτίζ δηλαδή, το οποίο τους αποφέρει εκατοντάδες ευρώ την ημέρα, καθώς εκατομμύρια χρήστες του ίντερνετ παγκοσμίως ψάχνουν για γυναίκες της διπλανής πόρτας, που είναι διατεθειμένες για μερικά ευρώ να βγάλουν τα ρούχα τους και να χαϊδέψουν το κορμί τους μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους και μάλιστα την ώρα που στην κουζίνα τους ίσως μαγειρεύουν το μεσημεριανό για την οικογένεια.

Όπως διαπιστώθηκε από τις διαδικτυακές περιπολίες που πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεκάδες χιλιάδες Ελληνίδες έχουν βρει τον τρόπο να συνεισφέρουν στον προϋπολογισμό τους αφορολόγητο χρήμα, προσφέροντας σε κοινή θέα και με το αζημίωτο βέβαια τα κάλλη τους, στις οθόνες των υπολογιστών πελατών που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά για λίγη ώρα διαδικτυακού sex.

Οι Ελληνίδες νοικοκυρές που… “τα βγάζουν”

Δεκάδες ιστοσελίδες του διαδικτύου και κυρίως σελίδες με την επωνυμία «Ελληνίδες νοικοκυρές τα βγάζουν» προσφέρουν στο φιλοθεάμων κοινό γυναίκες όλων των κατηγοριών. Φοιτήτριες, νοικοκυρές, απλές γυναίκες της καθημερινότητας, μετατρέπονται σε διαδικτυακές ιέρειες του έρωτα και προσφέρουν έναντι 60 ευρώ την ώρα τα κάλλη τους σε κοινή θέα, κλεισμένες στο δωμάτιο του σπιτιού τους όπου έχουν εγκατεστημένο των υπολογιστή τους.

Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία οι “καλοί” πελάτες

Η ταρίφα είναι συγκεκριμένη, όπως λένε αστυνομικοί που έχουν ασχοληθεί με το θέμα και ένα απλό στριπτίζ με καυτή συνομιλία, κοστίζει μόλις 60 ευρώ την ώρα, ενώ τα πιο σκληρά θεάματα ξεκινούν από 150 ευρώ η ώρα και ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη ανεβαίνει κατακόρυφα η τιμή.

Η πελατεία για διαδικτυακό στριπτίζ, ή ακόμα και «cyber sex» θεωρείται εξασφαλισμένη καθώς Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και Αυστραλοί, πληρώνουν αδρά δολάρια και ευρώ, για να δουν γυμνή την Ελληνίδα νοικοκυρά στην κουζίνα της την ώρα που βάζει το μουσακά στο… φούρνο.

Προβληματισμός στην αστυνομία

«Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή συνέπεια της οικονομικής κρίσης που πλήττει την χώρα μας την τελευταία 6ετία. Πριν το 2009 «Ελληνίδες Νοικοκυρές» που έβγαζαν τα ρούχα τους στο διαδίκτυο, έμοιαζε κάτι σαν ανέκδοτο.
Όταν όμως πια η κρίση προχώρησε, η αύξηση πραγματικά ήταν εντυπωσιακή και μόνο στην Αττική έχουν εντοπιστεί στο διαδίκτυο τουλάχιστον 2.500 γυναίκες της διπλανής πόρτας που βγάζουν ένα πολύ καλό μηνιάτικο και μάλιστα αφορολόγητο, βγάζοντας τα ρούχα τους μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους και κυρίως χωρίς ποτέ να έλθουν σε επαφή με τον… πελάτη, ο οποίος πληρώνει μέσω της πιστωτικής του κάρτας για να δει το θέαμα», λέει αστυνομικός που έχει γνώση του προβλήματος.

Παράλληλα οι «νοικοκυρές» του διαδικτύου φαίνεται πως εκμεταλλεύονται το κενό που υπάρχει στην σχετική Νομοθεσία για το Ηλεκτρονικό Έγκλημα στην χώρα μας και έτσι μπορούν ανενόχλητες να κερδίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα, με αυτή την παράλληλη σεξουαλική δραστηριότητά τους.

Πηγή: newsit

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.