Αποκλεισμός της Θύελλας στα πέναλτι (βίντεο)

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, η Θύελλα Ραφήνας αποκλείστηκε από τον Παλληνιακό στην διαδικασία των πέναλτι 2-4.

Ο αγώνας τα είχε όλα… ένταση, φάσεις, γκολ αγωνία, σασπένς και το τελικό 1-1, οδήγησε τις ομάδες στην παράταση όπου δεν άλλαξε το αποτέλεσμα και στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο Παλληνιακός μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε παίζοντας άμυνα στα δύο τρίτα του γηπέδου να περιορίσει το παιχνίδι της Θύελλας. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 21΄ με κεφαλιά του Μαργέτη ύστερα από κτύπημα κόρνερ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πάντου.

Η καλύτερη όμως ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στην Θύελλα όταν στο 33’ σε κτύπημα φάουλ του Χαρακτίδη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσούκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά από τον Παλληνιακό και ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο 20λεπτο χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του αντίπαλου γκολκίπερ.

Η Θύελλα ανέβασε απόδοση όταν μετά το 70’ μπήκε ο Ανδρεαδάκης στην θέση του Μπαξεβάνη, ο οποίος δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία τρία λεπτά μετά, όταν με σέντρα βρήκε τον Ζέκιο μόνο του μέσα στην μικρή περιοχή του Παλληνιακού, με τον τελευταίο να μη μπορεί να πιάσει το σουτ όπως θα το ήθελε και έστειλε την μπάλα άουτ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Παλληνιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν με κοντινό σουτ ο Σιάσος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Πάντου. Ο τερματοφύλακας των Λιγνιτωρύχων δεν μπόρεσε να αντιδράσει αφού η μπάλα άλλαξε πορεία και τον ξεγέλασε.

Η Θύελλα όμως εξακολούθησε να πιέζει για την ισοφάριση κάτι που τελικά έγινε όταν στις καθυστερήσεις, στο 94’, ο Ζέκιο έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή του Παλληνιακού και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Τσούκα.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή ευκαιρία στο κάθε ημίχρονο.

Η Θύελλα με τον Αθανασόπουλο στο πρώτο μέρος όταν μετά από κόρνερ του Χαρακτίδη δεν κατάφερε να νικήσει με κεφαλιά τον πολύ καλό τερματοφύλακα του Παλληνιακού και οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος σε γυριστή κεφαλιά του Μπούρα μετά από κτύπημα φάουλ που πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πάντου.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους της παράτασης ο Ντόσκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην διαδικασία των πέναλτι οι Χαρακτίδης και Μανουσάκης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τσούκα, ο οποίος έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Παλληνιακού.

Θύελλα Ραφήνας: ΠΑΝΤΟΣ, ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ (70’ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ), ΣΤΑΦΑ ( 100’ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ), ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ, ΝΤΟΥΝΗΣ, ΓΕΡΑΓΩΤΕΛΛΗΣ, ΧΑΡΑΚΤΙΔΗΣ, ΝΤΟΣΚΑΣ, ΜΠΟΥΝΤΑΚΗΣ, ΒΑΖΕΧΑ ( 82’ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ), ΖΕΚΙΟ

Παλληνιακός: ΤΣΟΥΚΑΣ, ΜΠΟΥΡΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΕΛ. ΓΚΑΜΑΛ, ΚΑΛΟΥΔΗΣ, ΚΟΒΑΝΗΣ (94’ ΠΑΝΑΚΟΥΛΙΑΣ), ΔΑΡΑΜΟΥΣΚΑΣ, ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ (90’ ΜΑΥΡΑΚΗΣ), ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΜΥΡΤΑΪ (82’ ΣΙΑΣΟΣ)

Μάκης Κελέκης

Δείτε σε βίντεο την διαδικασία των πέναλτι

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.