Από θαύμα σώθηκε ηθοποιός μετά από σοβαρό τροχαίο στου Παπάγου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε Ελληνίδα ηθοποιός στην περιοχή του Παπάγου και… σώθηκε από θαύμα!

Αν και το αυτοκίνητό της καταστράφηκε, τόσο εκείνη όσο και το δύο ετών παιδί της, το οποίο βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, δεν έπαθαν τίποτα.

«Θεωρώ ότι είχα άγιο. Είχε πολύ αέρα κι από το πρωί φαινόταν ότι πήγαιναν όλα ανάποδα. Έκοψα ταχύτητα από 60χλμ. πήγαινα με γιατί είχα στο μυαλό μου ότι αυτό το σημείο είναι επικίνδυνο , αλλά κι επειδή ένα όχημα πίσω μου ήθελε να προσπεράσει. Αμέσως μετά θυμάμαι τους αερόσακους και την πρώτη αντίδραση να κοιτάξω πίσω, τον γιο μου . Αν καθυστερούσα λίγο ακόμη να βγω από το σπίτι, θα έφευγα με τον άντρα μου και πιθανόν να μην είχε συμβεί τίποτα» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα η Ζωή Ζέρβα.


«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που έτρεξαν κοντά μας και μας αγκάλιασαν. Από εκείνη τη μέρα αγάπησα περισσότερο τον άντρα μου και εκτιμώ ακόμη και το παραμικρό που συμβαίνει στη ζωή μου. Δεν ήταν μόνο το τρακάρισμα, ήταν μια κακιά μέρα γιατί, επιστρέφοντας στο σπίτι, έφυγε ο σκύλος μου, που είναι 16 χρόνων και τυφλός, και τον βρήκαμε ευτυχώς μέσω facebook, ενώ την ώρα που πήγαινα να τον παραλάβω παραλίγο να με χτυπήσει ένα αυτοκίνητο. Τέλος καλό, όλα καλά λέω, αφού αυτή την περιπέτεια τη μετέτρεψα σε εμπειρία. Νιώθω ευλογημένη, γιατί έκλεισε ένας κύκλος άσχημων γεγονότων».

Πηγή: gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.