Αργοναύτης: Επενδύει για το μέλλον

argonautis

Πριν –όχι πολλά- χρόνια η Ραφήνα είχε τον δικό της εκπρόσωπο στις Εθνικές κατηγορίες Μπάσκετ και φυσικά αναφερόμαστε στον τοπικό Αργοναύτη Τριγλίας.
Ο δύσκολος δρόμος προς την σταδιακή επιστροφή –προς την Γ’ κατηγορία- είναι μπροστά, ωστόσο, όπως τόνισε στο irafina.gr ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Γιαννακόπουλος «για την ώρα, η ομάδα δίνει την μάχη της στην Β’ ΕΣΚΑ και μέσα από την διαδικασία των πλέι οφ, ευελπιστούμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε εισιτήριο ανόδου στην Α’ ΕΣΚΑ».

Του
Θοδωρή Λινάρδου

Ποια είναι όμως η βαθμολογική κατάσταση στον όμιλο; Ο 36χρονος τεχνικός –και πρώην γκαρντ του Αργοναύτη- μάς είπε: «Έχει ξεχωρίσει ο Αίολος Ταύρου, αλλά μαζί με εμάς υπάρχουν και άλλες ομάδες που διεκδικούν το κάτι παραπάνω, όπως οι Θρακομακεδόνες και το Κουκάκι». Οσο για τον στόχο των Ραφηνιωτών: «Μέσα από την δουλειά, εμείς θέλουμε να αναδείξουμε ταλέντα της ευρύτερης περιοχής, αυτό είναι το στοίχημά μας. Αυτό έχουμε θέσει ως στόχο τεχνικό τιμ και διοίκηση. Η φετινή ομάδα απαρτίζεται από τρεις έμπειρους, τον αρχηγό και γηγενή Προκόπη, που γύρισε, αλλά και τον Ζαφειρόπουλο, με τον Σαρακασίδη, ενώ οι υπόλοιποι είναι κυρίως νεαρότεροι, από την περιοχή κυρίως, με όρεξη για διάκριση. Επενδύουμε στις υποδομές, ο Χρήστος Αγγελής κάνει πολύ καλή δουλειά εκεί και θα είναι σημαντικό να έχουμε συνέχεια καλό υλικό να διαχειριζόμαστε. Οι φιλοδοξίες του καθενός δεν σταματούν και σίγουρα θέλουμε να δούμε τον Αργοναύτη ξανά στα υψηλότερα κλιμάκια».

Με δικές του τοποθετήσεις ο πρόεδρος του σωματείου, Θανάσης Μαλάκης, μας τόνισε: «Το ότι από τα 15 παιδιά στην ομάδα τα 13 είναι Ραφηνιώτες, αυτό για μας λέει πολλά. Κοιτάμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες κάθε αθλητή από την ευρύτερη περιοχή, τις δικές μας δυνάμεις, δηλαδή. Το βλέμμα μας ξεκινά από χαμηλά, από τις υποδομές δηλαδή, ακόμη και στο παιδικό για παράδειγμα μετράμε κάποιες σημαντικές επιτυχίες και ακολούθως κοιτάμε τους υψηλότερους στόχους που μπορούμε να θέτουμε με το αντρικό τμήμα. Να χτίσουμε κάτι στέρεο και καλό με δικές μας δυνάμεις».

argonautis1

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.