Αρχαιρεσίες την Κυριακή 7 Ιουνίου στην «Ενότητα» Διασταύρωσης Ραφήνας

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και η Εφορευτική Επιτροπή, που εξελέγη από την Γενική Συνέλευση της 29ης Μαρτίου 2015, του Συλλόγου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Διασταύρωσης Ραφήνας, σας ενημερώνουν ότι την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και από ώρα 10 π.μ. μέχρι 6 μ.μ., θα διεξαχθούν στο Γραφείο του Συλλόγου οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Όσα μέλη ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα, πρέπει να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Πέμπτη 4 Ιουνίου και ώρα 10 π.μ., δηλαδή μέχρι και 3 πλήρεις ημέρες πριν την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών. Σας γνωστοποιούμε ότι οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο , δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Για τον σκοπό αυτό, το γραφείο του Συλλόγου, θα παραμένει ανοιχτό για την υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων, κάθε Τετάρτη απόγευμα από τις 6 έως τις 8 και ειδικά για την τελευταία ημέρα προθεσμίας πριν από τις εκλογές, 9π.μ. μέχρι 10 π.μ..

Διευκρινίζεται ότι τα μέλη που δεν έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές στους υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο και θέλουν να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία, μπορούν να προσέλθουν έγκαιρα, αλλά πριν από την ημέρα των αρχαιρεσιών, για να καταβάλουν την συνδρομή τους.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη να ευαισθητοποιηθούν και να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, με την έγκαιρη προσέλευσή τους.

Για το Δ.Σ η Εφορευτική Επιτροπή

Μαρία Τσουκαράκη                Ελπίδα Πουλή-Τούντα            Χρυσάνθη Σπανοπούλου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.