Αττικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας στη Ραφήνα (2η μέρα): Ταχύτητες και θέαμα με φόντο το Οχυρό (φωτορεπορτάζ και βίντεο)

Με μεγάλη προσέλευση συνεχίστηκε και σήμερα Κυριακή το Αττικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας που γίνεται στο Οχυρό της Ραφήνας. Και σήμερα όπως και χθες ο κόσμος μαζεύτηκε από νωρίς, οι καιρικές συνθήκες ήταν καλύτερες από το Σάββατο μια και η ώρα έναρξης ήταν 10 το πρωί και ο ήλιος παρά το τσουχτερό κρύο είχε κάνει την εμφάνισή του.

ochyro2 4

Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι σημαντική όχι μόνο για την ανάπτυξη του αθλητισμού και της ποδηλασίας στον δήμο μας αλλά και για την ανάδειξη του τόπου μας καθώς και την οικονομική ωφέλεια που μπορούν να έχουν οι επιχειρήσεις του δήμου από την προσέλευση των επισκεπτών –αθλητών του αγώνα. Γι αυτό λοιπόν θεωρούμε ότι είναι καλό να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή κι από μέρους μας στους αγώνες. Έτσι και σήμερα το rafina.gr ήταν εκεί μαζί με τους αθλητές, τους προπονητές και τους θεατές και παρακολουθήσαμε από κοντά τους αγώνες, οι οποίοι σημειωτέον ήταν όπως χθες συναρπαστικοί.

ochyro2 6

Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες είχαν διαδρομή αποκλειστικά στα όρια του Οχυρού με σηματοδοτημένη διαδρομή, απόστασης περίπου 4 χλμ. όπου κατά τακτά διαστήματα υπήρχαν κριτές για τον έλεγχο και την τήρηση των κανόνων ασφαλείας και του αγώνα. Επίσης να ξαναπούμε ότι τους αγώνες διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΠ σε συνεργασία με την Ποδηλατική Ομοσπονδία, την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Αττικής (ΕΠΟΣΚ),τον Αθλητικό Όμιλο Θησέα αλλά και με συλλόγους και φορείς της πόλης μας.

ochyro2 2

Παρόν και στις δύο αγωνιστικές ημέρες ήταν ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, ο οποίος μάλιστα άρπαξε κι ένα ελαφρύ κρύωμα από το δυνατό κρύο, ενώ σήμερα πέρασαν από τους αγώνες ο Δήμαρχος Ραφήνας -Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, όπου έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Αλέκο Κελόγλου παλιό πρωταθλητή και πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Αττικής και τον Δημήτρη Πανταζή Γενικό Γραμματέα της Ε.ΠΟ.Κ

ochyro2 1

Δείτε το παρακάτω βίντεο

 

Σήμερα έγιναν οι αγώνες

* Κατηγορίες Παίδων,
Νεανίδων και Παμπαίδων,
Πανκορασίδων, Κορασίδων

* Κατηγορίες OPEN FUN
BIKE OUTLET PIKERMI Trophy & ΟPΕΝ X-PERT
PROTYPO GYM Trophy
κατηγορίες Ανδρώ , Εφήβων, και Γυναικών

ochyro2 10

ochyro2 9

ochyro2 3

ochyro2 11

Να σημειώσουμε ότι οι δυο κατηγορίες OPEN X-PERT 19-39 και 40+ έχουν ως ονομασία, PROTYPO GYM Trophy και ο αγώνας της FUN ονομάζεται BIKE-OUTLET Trophy,προς τιμή των δύο βασικών χορηγών της εκδήλωσης.

Αποτελέσματα

apotelesmata podilasia1

apotelesmata podilasia2

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.