Βίντεο σοκ με αστυνομικό να περνά χειροπέδες σε 8χρονο

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό στο Κεντάκι των ΗΠΑ να έχει περάσει χειροπέδες σε ένα 8χρονο αγόρι σε αίθουσα σχολείου.

«Μπορείς να κάνεις αυτό που σου έχουμε ζητήσει να κάνεις, αλλιώς θα υποστείς τις συνέπειες», ακούγεται να λέει ο αστυνομικός προς τον μικρό μαθητή.

Οι χειροπέδες έχουν περαστεί πάνω από τους αγκώνες του αγοριού. «Δεν μπορείς να χτυπάς εμένα έτσι. Τώρα κάτσε κάτω όπως σου ζήτησα», λέει ο αστυνομικός προς το αγόρι, το οποίο έχει πρόβλημα υπερκινητικότητας και ιστορικό ψυχολογικών τραυμάτων.

Η Αμερικανική Ένωση Κοινωνικών Δικαιωμάτων (ACLU) υπέβαλε μήνυση σε βάρος του αστυνομικού για το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά το βίντεο ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα. Ο αστυνομικός κατηγορείται επίσης ότι πέρασε χειροπέδες και σε ένα 9χρονο κορίτσι. Τα παιδιά έμειναν με χειροπέδες επί περίπου 15 λεπτά.

«Είναι συγκλονιστικό να βλέπω το μικρό μου αγοράκι να υποφέρει λόγω της εμπειρίας του. Το σχολείο πρέπει να είναι ένα ασφαλές μέρος για τα παιδιά. Θα έπρεπε να είναι ένα μέρος που ανυπομονούν να πάνε. Αντιθέτως, για τον γιο μου έχει μετατραπεί σε έναν συνεχή εφιάλτη», ανέφερε σε δήλωσή της η μητέρα του 8χρονου.

Πηγή: newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.