Βραβεύει την οικογένεια του Αμερικάνου ο Κοντονής

Η απόσυρση της φανέλας με τον αριθμό 10 προς τιμήν του Γιώργου Αμερικάνου δεν αφήνει ασυγκίνητη την Πολιτεία, καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα βραβεύσει την οικογένεια του “Παγκόσμιου” πριν την έναρξη του αγώνα με τα Τρίκαλα (18/04, 17:00).

Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα (18/04, 17:00) έχει ξεχωριστή σημασία για την ΑΕΚ. Η Ένωση θα αποσύρει τη φανέλα με τον αριθμό 10 προς τιμήν του Γιώργου Αμερικάνου, ο οποίος δεν βρίσκεται πια εν ζωή. Έτσι, οι “κιτρινόμαυροι’ θέλουν να τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας που το 1968 κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατέκτησε ελληνική ομάδα.

Όπως ήταν φυσικό, η Πολιτεία δεν μπορούσε να ήταν απούσα από το γεγονός αυτό. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα βρεθεί στις εξέδρες των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπου και θα βραβεύσει την οικογένεια του “Παγκόσμιου”, ως δείγμα ευγνωμοσύνης της πολιτείας προς τον Γιώργο Αμερικάνο.

Οι εκδηλώσεις για τον “Παγκόσμιο” θα ξεκινήσουν ένα τέταρτο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τους Θεσσαλούς (16:45), όπου και θα προβληθεί βίντεο με μεγάλες στιγμές του άλλοτε αρχηγού της ομάδας, από τα matrix του γηπέδου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.