Γιατί η Ελένη Μενεγάκη έτρεχε στο νοσοκομείο

Άρον-άρον στον γιατρό αγκαλιά με το μωρό της.

Τέτοια λαχτάρα δεν έχει ξαναζήσει η Ελένη Μενεγάκη που τρελάθηκε από την αγωνία της με τη μικρή Μαρίνα και τις τελευταίες ημέρες ζει μέσα σε έναν πανικό! Μάλιστα η αρχή του εφιάλτη της ξεκίνησε μέσα από την εκπομπή της έπειτα από μια τυχαία κουβέντα που είχε με καλεσμένο της και από τότε… τρέμει!

“Φυσιολογικά θα έπρεπε τώρα να βρίσκεται στην καλύτερή της φάση με το μωρό της που σιγά-σιγά αρχίζει και περπατάει, όμως έπειτα από όσα άκουσε έχει ταραχθεί πάρα πολύ”, εξομολογείται στο “YES!” στενός συνεργάτης της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης, φανερώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ψυχκή της κατάσταση.

Η παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον φυσιοθεραπευτή και ιδιοκτήτη Κέντρου Οστεοπαθητικής και Φυσιοθεραπείας Λευτέρη Παθιάκη, προκειμένου να συζητήσουν ένα θέμα που απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα πώς μπορεί το στόμα μας να επηρεάσει τη σπονδυλική μας στήλη. Η Μενεγάκη άκουγε με πολύ μεγάλη προσοχή κι ενδιαφέρον όσα ανέλυε ο Παθιάκης, ειδικά για τα παιδιά (πολύτεκνη μητέρα είναι άλλωστε και ό,τι έχει σχέση με παιδιά τής κεντρίζει το ενδιαφέρον) κι ενώ η συζήτηση κυλούσε ομαλά, ξαφνικά η παρουσιάστρια “πάγωσε” από τα λεγόμενα του καλεσμένου της.

“Πάγωσε”

“Παιδιά που περπατούν στις μύτες έχουν πρόβλημα με τον χαλινό της γλώσσας, όχι άμεσα αλλά έμμεσα. Δηλαδή η γλώσσα έχει δημιουργήσει έναν ευθειασμό. Συνήθως τα προβλήματα αρχίζουν όταν το παιδί είναι 4-5 ετών”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Παθιάκη και αμέσως το πρόσωπο της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης σκοτείνιασε. Η αποκάλυψη γι’ αυτή την ξαφνική αλλαγή της δεν άργησε να έρθει, αφού αμέσως το μυαλό της Ελένης πήγε στο μωρό της.

“Εμένα τώρα η Μαρινούλα που ξεκίνησε να περπατάει αλλά όχι ακριβώς μόνη της, γιατί την κρατάμε, αλλά κόβει ποδαρόδρομο πολύ, στις μύτες το πάει. Αφού λέμε, σαν μπαλαρίνα είναι”.

Η παρουσιάστρια επισήμανε ότι η μικρή της κόρη ακόμη δεν έχει χρονίσει (γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου), αλλά δεν έκρυψε την ταραχή της αφού αμέσως ρώτησε τον φυσιοθεραπευτή αν πρέπει να ψάξει από τώρα για ποιο λόγο περπατάει στις μύτες των ποδιών και όχι κανονικά, μήπως και υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Η απάντηση του καλεσμένου της ήταν θετική, με αποτέλεσμα η Ελένη να “κερώσει”. Βλέποντας την αντίδρασή της ο Παθιάκης προσπάθησε αμέσως να την καθησυχάσει αναφέροντας ότι δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου, αφού όχι μόνο υπάρχει θερπαεία, αλλά είναι και πολύ εύκολη και γίνεται από το σπίτι.

Όμως, παρά την άμεση αντίδρασή του, το κακό είχε ήδη γίνει. Η Μενεγάκη όχι μόνο είχε χλωμιάσει αλλά παραδέχθηκε στον αέρα το φόβο της. “Κάτσε να ξαπλώσω γιατί με τρομάζεις”, είπε στον καλεσμένο της και βυθίστηκε αμέσως μετά στις σκέψεις της.

“Από εκείνη την ώρα είναι ολοφάνερο ότι κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Τρόμαξε πολύ για το μωρό της και δεν μπορεί να ηρεμήσει”, εξομολογείται η ίδια πηγή στο “YES!”. Μάλιστα η Ελένη είναι αποφασισμένη να κάνει από τώρα όλες τις εξετάσεις και ήδη επισκέφθηκε το γιατρό που παρακολουθεί το μωρό της. “Δεν θα ησυχάσει αν δεν κάνει τα πάντα και δεν βεβαιωθεί απόλυτα ότι η Μαρίνα είναι μια χαρά”, μας λέει ο στενός της συνεργάτης. Το σίγουρο είναι ότι ο καλεσμένος της, της άναψε μεγάλη φωτιά, όμως πιστεύει ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά και δεν θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Μέχρι τότε, πάντως, η αγωνία της έχει χτυπήσει κόκκινο.

πηγή : περιοδικό YES

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.