Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία: Το μεγάλο φινάλε (Σάββατο 28/3)

Η Μουσική παράσταση του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκέριας στην σκηνή της Ιεράς Οδού συνεχίζει να μαγεύει και να αποσπά τις καλύτερες κριτικές και το δυνατό χειροκρότημα του κοινού!Η παράσταση ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Μαρτίου.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των παραστάσεων ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης παρέα με τον Γιώργο Παυριανό και την Μαρίνα Λαχανά αλλά και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης, θέλησαν να απολαύσουν το πρόγραμμα του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας στην Ιερά Οδό σε μια από τις σπάνιες και επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις τους το βράδυ του Σαββάτου. Την ίδια μέρα, την Ιερά Οδό επισκέφτηκε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης με την Γωγώ Μπρέμπου όπου επισκέφτηκαν στα καμαρίνια τους τρεις καλλιτέχνες για να τους συγχαρούν!

IMG 1063

IMG 0882

IMG 1111

IMG 1142

IMG 1158

Ένα πρόγραμμα στημένο με αγάπη και πάθος! Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις μεγάλοι ερμηνευτές, τρεις φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία, συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή της Ιεράς Οδού για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα!

Ο καθένας με την προσωπική του ιστορία, την πείρα τους, την αγάπη τους για την τέχνη, το μοναδικό ταλέντο τους και την αστείρευτη φλόγα τους, μας χάρισαν απλόχερα βραδιές πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς σε ένα πρόγραμμα που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Τελευταία Παράσταση: Σάββατο 28 Μαρτίου μην το χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.