Γνωστή παρουσιάστρια: Λυπάμαι που είμαι αηδιαστικά αδύνατη. Φταίει ο καρκίνος

Η 40χρονη παρουσιάστρια σε συνέντευξή της έσπασε την σιωπή της και απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να πάσχει από ανορεξία. Ο λόγος για την Τζουλιάνα Ράντσιτς. Η ίδια αποκάλυψε ότι η απώλεια βάρους οφείλεται στη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται λόγω του καρκίνου!

«Κάποιοι έλεγαν «πιθανότατα ο καρκίνος επέστρεψε», λέει η Rancic, η οποία το 2011 διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος και έκανε διπλή μαστεκτομή. Και με κατηγορούσαν για κάθε διατροφική διαταραχή. Σκέφτηκα «Θεέ μου, αν κάποιος πραγματικά πίστευε πως έχω διατροφική διαταραχή, αυτός είναι απαίσιος τρόπος για να το προσεγγίσει».

Η Rancic επισημαίνει πως είναι καλά και εξομολογείται πως η φαρμακευτική αγωγή που παίρνει για τον καρκίνο έχει προκαλέσει πρόβλημα στον μεταβολισμό της. Η ίδια τρέφεται σωστά, ωστόσο παραδέχεται πως είναι πολύ αδύνατη.«Το κατάλαβα όταν πρόσεξα ότι ενώ έτρωγα πολύ, δεν πάχαινα» επισημαίνει.

«Με πλήγωσε πολύ. Λυπάμαι που οι άνθρωποι πιστεύουν πως είμαι αηδιαστικά αδύνατη, όπως υποστηρίζουν, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω. Είμαι τυχερή που η φαρμακευτική αγωγή που παίρνω έχει αποτέλεσμα στον καρκίνο» λέει η Rancic και συμπληρώνει:«Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη μου είναι δύσκολο. Είμαι πραγματικά αδύνατη. Θέλω να δείχνω σε φόρμα και όμορφη και σέξι, αλλά δεν μπορώ. Δεν θέλω το βάρος μου να αποσπά την προσοχή των ανθρώπων από αυτό που κάνω. Αλλά όταν φοράω κάτι χωρίς μανίκια και φαίνονται τα χέρια μου ή η πλάτη μου, συμβαίνει»

«Αρνούμαι να λυγίσω. Έχω πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μου»

rantzits

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.