Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μιλά για τον εθισμό του στον τζόγο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αργά» στο «Action24» βρέθηκε η Πέτρος Λαγούτης. Σε ένα μικρό απόσπασμα της εκπομπής που θα προβληθεί απόψε και έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Το Πρωινό», ο ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά τον εθισμό του στον τζόγο και αποκαλύπτει πότε κατάλαβε πως αυτό άρχισε να γίνεται επικίνδυνο.

petros lagoutis

«Θα σου πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Ένα πάθος το οποίο με βασάνιζε στη ζωή μου, ήταν ο τζόγος. Όταν άρχισε να μου κοστίζει εκτός από χρήμα σε χρόνο και ενέργεια, τότε κατάλαβα ότι έχω πρόβλημα», λέει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει, περιγράφοντας ένα περιστατικό από την παιδική του ηλικία. «Μου έχουν δώσει οι γονείς μου 5000 δραχμές να πάρω παπούτσια. Φεύγω από το Νέο Ψυχικό με ένα φίλο μου για να κατεβούμε στην Θεμιστοκλέους που ήταν τότε όλα τα μαγαζιά με τα αθλητικά. Στην Πατησίων είναι ένας παπατζής. Καθόμαστε εμείς, 15 χρονών, το βλέπουμε και λέμε ρε συ αυτό είναι εύκολο. Βάζουμε το πεντοχίλιαρο, δεν είναι εκεί ο παππάς, ούτε παπούτσια πήραμε, ούτε τίποτα. Μόνο εμείς πρέπει να παίζαμε, όλοι όσοι ήταν εκεί πρέπει να ήταν αβανταδόροι».

Τέλος, ο ίδιος παραδέχεται πως ο εθισμός του αυτός συνέχισε και σε μεγαλύτερη ηλικία. «Πήγαινα στο καζίνο, ηλεκτρονικά έπαιξα πολύ, φόρτωσα τις πιστωτικές μου και ακόμα τις πληρώνω. Έχω βρεθεί με χρέος και έτσι αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.