Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Κατεπείγουσα συνεδρίαση αύριο Πέμπτη 16/7

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε κατεπείγουσα συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα κάτωθι θέματα για τους παρακάτω αναφερόμενους λόγους:

Λόγω καταληκτικών προθεσμιών από την Ευρωπαϊκή Ένωση α) για την επίλυση του αποχετευτικού θέματος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου πρέπει να ενταχθεί η διερεύνηση και αξιολόγηση των τεχνικών επιλογών διαχείρισης λυμάτων των Δήμων Σπάτων – Αρτέμιδας και Ραφήνας – Πικερμίου και β) σχετική μελέτη λόγω καταληκτικής ημερομηνίας του Ν. 4315/2014 άρθρο 12 περί νομιμοποίησης λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων εντός δασικών εκτάσεων πρέπει να παρθεί απόφαση περί:.

1. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2015.

Επειδή η οικονομική επιτροπή έχει την υποχρέωση να υποβάλλει στο δημοτικό συμβούλιο έκθεση για τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού του β΄ τριμήνου 2015 εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από τη λήξη του β’ τριμήνου, δηλαδή έως 30/7/2015 και μέχρι 30/7/2015 δεν θα ακολουθήσει άλλη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου πρέπει να συζητηθεί το θέμα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ως:

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ’ αριθμ. 153/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την έκθεση κατάστασης εσόδων – εξόδων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου Β’ τριμήνου 2015.

Επίσης επειδή υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για την ένταξη στο Ν. 4321/2015 και την καταβολή δόσεων (εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ένταξη),πρέπει να παρθεί απόφαση έγκρισης διάθεσης πίστωσης ώστε να γίνει δυνατή η καταβολή χρημάτων σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου από εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων, αλλά και άλλων εγγραφών που έχουν ανελαστικές ημερομηνίες πρέπει να συζητηθεί το θέμα

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2015.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΙΣΟΚΟΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.