Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας – Πικερμίου 11/5: Πιστικίδης: Με αδικείτε κύριε Χριστόπουλε

Με το… καλησπέρα είχαμε και την πρώτη αψιμαχία στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, μεταξύ του Δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη και του πρώην Δημάρχου Γιώργου Χριστόπουλου με φόντο το Κέντρο Υγείας στη Νταού Πεντέλη.

Ο Βασίλης Πιστικίδης μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον κ. Χριστόπουλο είπε:

«Δεν θέλω να βρίσκομαι συνέχεια στα μέσα και όλοι να κάνουμε δηλώσεις στις εφημερίδες και στο internet και πιστεύω ότι είναι να ειπωθεί, ο κατάλληλος χώρος είναι το ΔΣ. Διάβασα ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα Δημότης με δηλώσεις του κ. Χριστόπουλου ως «απάντηση» σε αυτά που αναφέρει το περιοδικό Αραφήν για το Κέντρο Υγείας. Προσπαθείτε να δημιουργήσετε κόντρα με έναν άνθρωπο που σεβάστηκε από την αντιπολίτευση που ήμουν το έργο και που ήμουν παρών στα εγκαίνια. Οι προσπάθειες για την δημιουργία ΠΝΑ έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά. Τι θέλετε να αναφερθώ σε όλους έναν προς έναν που είχαν ασχοληθεί με το κέντρο. Με αδικείται κ. Χριστόπουλε…».

Κι έκλεισε με έναν στίχο του Ελύτη «Σε όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνο ετούτο αγαπώ. Εσείς είστε σε πολλούς τόπους»!

Ο Γιώργος Χριστόπουλος πήρε τον λόγο για να απαντήσει στον Δήμαρχο…

«Πίστευα ότι δεν θα τον πείραζε μιας και είναι πολλά χρόνια δημόσιο πρόσωπο και ο καθένας μπορεί να τοποθετηθεί όπως θέλει και στα μέσα και στο ΔΣ. Επί θητείας μου να θυμίσω έγινε το ΙΚΑ κι εσύ τότε ειρωνευόσουν στην αντιπολίτευση όταν ήρθε ο ευεργέτης Μαρτίνος».

Πιστικίδης: «Κάνεις Λάθος».

Χριστόπουλος: «Ειρωνευόσασταν και τώρα κι εσείς πάλι στους ίδιους ανθρώπους απευθύνεστε για οικονομική βοήθεια. Πάνω από όλα είμαι έλληνας και θα πολιτευτώ όπου μπορώ να βοηθήσω. Είμαι στρατιώτης. Ξέρετε ότι κατάγομαι από νησί, πολιτεύτηκα στις Κυκλάδες και κακώς λένε κάποιοι ότι δεν ενδιαφέρομαι για την Ραφήνα. Το αντίθετο θα έλεγα…».

Για τους μετανάστες ανέφερε: «Όταν ορκίστηκα ως δήμαρχος, είχα ζητήσει από τον Κεχαγιόγλου να μιλήσει και θυμάμαι ακριβώς ότι τότε μου είχε πει «πρόσεξε το ΠΝΑ γιατί θα φέρουν μετανάστες. Έχω λοιπόν πληροφορίες ότι το ΠΝΑ θα χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει μετανάστες».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.