Δημ. Βατίστας: Στόχος μου να καθιερωθώ στην Τριγλία

Η στήλη «ΔΗΛΩΣΕΙΣ» της επίσημης ιστοσελίδας της Τριγλίας Ραφήνας, φιλοξενούν τον Δημήτρη Βατίστα. Ένα νεαρό ποδοσφαιριστή, αριστερό μπακ-χαφ, δημιούργημα των τμημάτων υποδομών της Τριγλίας Ραφήνας, που έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Τριγλίας, στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Κισσαμικό.

Καλημέρα Δημήτρη. Πρώτη σου εμφάνιση με την φανέλα της Τριγλίας στον αγώνα στα Χανιά. Πως αισθάνθηκες γι’ αυτό και πως είδες το παιχνίδι;

Δεν μπορώ να κρύψω ότι ήμουν υπερβολικά χαρούμενος που έπαιξα και πόσο μάλλον που ξεκίνησα βασικός. Βέβαια ήμουν και λίγο αγχωμένος, αλλά το ξεπέρασα σχεδόν αμέσως. Το παιχνίδι με τον Κισσαμικό ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά όταν δεχθήκαμε δύο γκολ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δεν τα παρατήσαμε όμως, πιέσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με δύο πανέμορφα γκολ του Βασίλη Μάντζη. Πιστεύω ότι παρά τις ελλείψεις μας και του γεγονότος ότι η ομάδα είχε και πολλά παιδιά από την ομάδα νέων στην σύνθεση της, σταθήκαμε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα.

Μιας που είπες για τους αθλητές από την ομάδα νέων της Τριγλίας, πως τα πήγαν γενικά στον κυριακάτικο αγώνα;

Για τους πιο πολλούς από εμάς τους εφήβους, ήταν η πρώτη μας εμφάνιση σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος εθνικής κατηγορίας. Παρόλα αυτά, όλα τα παιδιά σταθήκανε όσο καλύτερα μπορούσανε μέσα στο γήπεδο και δώσανε και την ψυχή τους.

Την άλλη Κυριακή η Τριγλία Ραφήνας αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Ηλυσιακό. Πως βλέπεις αυτό το παιχνίδι;

Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε τον άλλο αγώνα, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική. Οπότε δεν βλέπω τίποτα άλλο παρά τους τρεις βαθμούς.

Τελειώνοντας Δημήτρη, πες μου ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Ο βασικός μου στόχος είναι να καταφέρω να καθιερωθώ στην ανδρική ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας και έπειτα, εάν τα καταφέρω, να πάω σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Να παίξω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.