Δημ. Παπασπύρου: «Πάντα δύσκολα στη Νίκαια»

Από τον
Θοδωρή Λινάρδο

Δεν κρύβεται στα λόγια ή πίσω από το δάχτυλό του ο Δημήτρης Παπασπύρου και προκειμένου η Τριγλία Ραφήνας να παρουσιάζεται ισχυρή σε κάθε ματς, μάς εξήγησε πως «κοιτάμε να είμαστε όπως πρέπει, ξεχνώντας, βασικά, δύο γκέλες που μάς κόστισαν, σημαντικά». Με την ευκαιρία του κρίσιμου αγώνα της ομάδας στο Γήπεδο Νεάπολης με αντίπαλο τον Ιωνικό (σήμερα Τετάρτη στις 18.00) μιλήσαμε με τον κόουτς.

Συγκεκριμένα ο 49χρονος τεχνικός ανέφερε: «Αν δεν χάναμε βαθμούς με Γλυφάδα και Ιεράπετρα, θα μπορούσαμε να λέμε πως στοχεύουμε για ακόμη ψηλότερα. Αυτή τη στιγμή στην κορυφή είναι ο Κισσαμικός και δικαίως. Εμείς είμαστε πιο πίσω, ενώ και ο Ιωνικός, προσπαθεί να πλησιάσει όσο μπορεί προς την πρωτιά». Οπότε, όπως δήλωσε ο κόουτς: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας στη Νίκαια, μία παραδοσιακά δυνατή έδρα για κάθε αντίπαλο. Θα επιχειρήσουμε να πάρουμε κάτι θετικό από τον αγώνα. Αναμφίβολα ο κόσμος του Ιωνικού δίνει ώθηση στην ομάδα του, το γνωρίζουμε, έχουν επίσης 2-3 πολύ έμπειρα παιδιά στο ρόστερ, με θητεία στην πρώτη κατηγορία, οπότε, οφείλουμε να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί».

Κλείνοντας, τόνισε ότι: «Αν στην πορεία το επιτρέψει η βαθμολογική μας θέση, θα δώσουμε ευκαιρίες και στα νέα παιδιά, να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Από εκεί και μετά, όλοι μας, θα καθίσουμε στο τραπέζι, να συζητήσουμε για τη νέα χρονιά. Πάντα, έχω μάθει να βάζω στόχους, μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μου κι όχι παραπέρα, όλα βήμα βήμα και με την ώρα τους».

tsepas

Βαγγ. Τσέπας: «Δύσκολο το έργο μας»

Από μεριάς του ο αμυντικός χαφ της Τριγλίας, Βαγγέλης Τσέπας, δήλωσε πως «το ματς είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Εμείς, έχοντας κερδίσει δύο φορές τον Ιωνικό φέτος, μία μάλιστα στο Κύπελλο στο γήπεδό του, πάμε υποψιασμένοι. Δεν πέφτουμε στην παγίδα. Αναγνωρίζουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο, είναι κι εκείνοι σε καλή κατάσταση και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να ακολουθήσουμε το προπονητικό πλάνο. Έχουμε βρει συνοχή στα τελευταία ματς, σε σχέση με την αρχή και στόχος μας είναι να φανούμε αποτελεσματικοί, αντιμετωπίζοντας σωστά τα ατού του Ιωνικού, χτυπώντας στα τρωτά σημεία του αντιπάλου. Πρόκειται σαφώς για μία ιστορική ομάδα, που έχει πάντα το άγχος, την πίεση, το «πρέπει» του αποτελέσματος, το κοινό μαζί της, αλλά εμείς κοιτάμε την δουλειά μας. Φτιάξαμε σχεδόν μία νέα ομάδα από το μηδέν, έχοντας άλλωστε παραμείνει στο ρόστερ μόλις πέντε παιδιά σε σχέση με παλαιότερα και βάζουμε βάσεις για ακόμη καλύτερα πράγματα από εδώ και πέρα».

Τέσσερις μεταγραφές

Στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας η διοίκηση της Τριγλίας προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα απέκτησε τον Παναγιώτη Τσιούμα, (21ετών) αριστερό μπακ που αποχώρησε από την Καλλιθέα, τον Μάνη Ζήκο, (18ετών τερματοφύλακας) που αποχώρησε από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, τον Νίκο Παππά, αμυντικό μέσο από τον Θησέα Νέας Μάκρης και τον Μιχάκη Μίχο, επιθετικό που επιστρέφει έπειτα από δανεισμό στην Αρτέμιδα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου
Γ΄Εθνική 4ος όμιλος (Σέντρα στις 15.00)

Γιούχτας-Αστέρας Βάρης
Μπερτάκης, Αναστασάκης, Κεζεμπόγλου (Χανίων)
Ιωνικός-Τριγλία Ραφήνας (σέντρα στις 18.00)
Γρίμμας, Σκούρας, Μπατζιόπουλος (Αθηνών)
Κισσαμικός-ΑΟ Γλυφάδας
Ζαχαριουδάκης, Γαρεφαλάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
Ηρόδοτος-Αναγέννηση Ιεράπετρας
Κασσελάκης, Κομισοπούλου, Πετεινάτος (Χανίων)
Ηλυσιακός-Νέα Ιωνία
Νικολόπουλος, Αδαμαντόπουλος (Μεσσηνίας), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)
Κηφισιά-Εθνικός Πειραιά
Τζουανόπουλος, Οικονόμου, Τσιρινής (Αχαΐας)
ΠΑΟ Κρουσώνα-Ατρόμητος Πειραιά
Σταυρουλάκης, Βυζιργιαννάκης (Ρεθύμνου), Μαραγκουδάκης (Χανίων)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.