Δημ. Συμβούλιο Ρ-Π (17/9): Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Φαφούτη-Μπουρνού

Ένταση προκλήθηκε και στο τελευταίο θέμα του δ.σ, λήψη απόφασης περί έγκρισης της 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2015 του Ν.Π.Δ.Δ.ΔΟΠΑΠ, μεταξύ του αντιδημάρχου κ. Μπουρνούς και του δημ. συμβούλου κ. Φαφούτη.

Το θέμα αφορούσε την έγκρισης της 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2015 του Ν.Π.Δ.Δ. “Δ.Ο.Π.Α.Π”, θέμα που είχε έρθει ως εκτός ημερήσιας διάταξης σε προηγούμενο δ.σ.

Την εισήγηση έκανε ο κ. Μπουρνούς λέγοντας ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση επέστρεψε πίσω την απόφαση του δ.σ διότι ενώ στην αρχή της συνεδρίασης υπήρχε ο αριθμός των 14ων συμβούλων που χρειαζόντουσαν, κατά την στιγμή της ψηφοφορίας βρισκόντουσαν 13 σύμβουλοι οπότε για τυπικούς λόγους έπρεπε να ξαναπεράσει από δ.σ

Ο κ. Φαφούτης ζήτησε τον λόγο και ανέφερε ότι σύμφωνα με το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης υπήρχαν και άλλοι λόγοι που αφορούσαν το κατ’ επείγον του θέματος όταν ήρθε στο προηγούμενο δ.σ και ότι πολλές φορές από βιασύνη γίνονται αστοχίες όπως στο θέμα του γηπέδου.

Ο κ. Μπουρνούς απάντησε στον κ. Φαφούτη λέγοντας ότι πολλές φορές οι υπάλληλοι κάνουν λάθος στην χαρτογράφηση των αποφάσεων με τον κ. Φαφούτη να ανταπαντά «πάλι οι υπάλληλοι;».

Ψηφοφορία
Κατά πλειοψηφία με τους Φαφούτη, Τόκα, Κατσούδα και Στέφου να ψηφίζουν όχι.

Δείτε το βίντεο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.