Διαγωνιζόμενος του The Voice κατά Λιάγκα: Έφτασα το σημείο να τσακωθώ μαζί του

Ο Αντώνης Οικονόμου ο οποίος συμμετείχε στο The Voice και πέρασε στα blind auditions με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, με το τραγούδι «Καλύτερο Ψέμα» του Μιχάλη Χατζηγιάννη «επιτίθεται» στον Γιώργο Λιάγκα!

«Ο Γιώργος Λιάγκας μού φέρθηκε πάρα πολύ σκάρτα. Οι φίλοι μου βγήκαν εκνευρισμένοι από το family room, γιατί διαρκώς τους έκανε ερωτήσεις για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς μου. Ειλικρινά, δεν ξέρω ποιος άνοιξε το στόμα του και το έμαθε. Είπαμε τόσα πολλά, τα οποία κόπηκαν στο μοντάζ και άφησαν μόνο εκείνες τις σκηνές. Μέχρι που αναγκάστηκα να του πω για το κοστούμι που δανείστηκα για να ελαφρύνει το κλίμα, αλλά εκείνος επέμενε. Με παρουσίασαν σαν έναν επιχειρηματία, ενώ στη συνέντευξή μου, ήμουν ξεκάθαρος πως υπήρξα επαγγελματίας τραγουδιστής. Δεν είναι ότι με έφερε σε δύσκολη θέση. Κανείς δεν μπορεί να με κάνει να αισθανθώ έτσι.

Απλώς, φαινόταν άσχημο γιατί αναφερόταν σε πράγματα, που εμείς δεν είχαμε πει καν. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός του. Ούτε γνωρίζω τι θα προβληθεί στα προσεχή επεισόδια, αλλά έφτασα στο σημείο να τσακωθώ μαζί του. Ποτέ στη ζωή μου δεν είπα ότι έχω λεφτά, ούτε ότι είμαι περιζήτητος εργένης. Και ούτε πρόκειται να το κάνω. Θα ξαναπώ κάτι, που είπα και στον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα. Τα λεφτά δεν είναι δικά μου, αλλά της οικογένειάς μου. Εγώ προσπαθώ μόνος μου να κάνω αυτά που θέλω.» είπε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

Ο 26χρονος, ο οποίος πέρασε στα blind auditions όμως κόπηκε στη διαδικασία των battles μιας και σε ανάρτηση του στο facebook γράφει μεταξύ άλλων πως δεν «ασχολείται ξανά με το Voice».

oikonomou voice

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.