Διπλός θρίαμβος για τον Α.Γ.Σ Πρωτέα Ραφήνας στο Gods Of War 6

O Πρωτέας Ραφήνας έδωσε δυναμικό παρόν στο ραντεβού των «θεών» του kick Boxing, στην επαγγελματική βραδιά Gods Of War 6 που έγινε στο Αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, με τους Χρήστο Κίτσο και Βίκτωρα Τοσλούκο να πετυχαίνουν εντυπωσιακές νίκες έναντι των αντιπάλων τους Νίκου Κούτρα και Στέφανου Κωνσταντελόπουλου αντίστοιχα.

Την αρχή έκανε ο Χρήστος Κίτσος στο Part 2 παίρνοντας μεγάλη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών, εναντίων του Νίκου Κούτρα (Soukoulis Team), παίζοντας από την αρχή δυνατά και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή του Απ. Πολυχρονάκη ο οποίος από την αρχή μέχρι το τέλος δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες και να εμψυχώνει τον αθλητή του.

DSC 4056


DSC 4076

DSC 4077

DSC 4080

christos anadixi

DSC 4126

Η συνέχεια, για τον Α.Γ.Σ Πρωτέα Ραφήνας, δόθηκε από τον Βίκτωρα Τοσλούκο στο Part1 Main event εναντίον του Στέφανου Κωνσταντελόπουλου (Hellas Top Team). Ο Βίκτωρας έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα ότι αυτό το παιχνίδι δεν ήταν διατεθειμένος να το χάσει. Οι δύο πρώτοι γύροι ήταν πολύ δυνατοί και αμφίρροποι αλλά ο Βίκτωρας κράτησε το καλύτερο για τον 3ο γύρο όπου με καταπληκτικό λάκτισμα έβγαλε νοκ άουτ τον αντίπαλο του.

DSC 4425

DSC 4431

DSC 4441

DSC 4443

DSC 4459

victor anadixi

DSC 4482

Μετά τους αγώνες τους και οι δυο αθλητές δέχθηκαν στις εξέδρες τα συγχαρητήρια από πλήθος ραφηνιωτών που έδωσε δυναμικά το παρόν ενισχύοντας τους αθλητές του Πρωτέα.

DSC 4498

DSC 4654

Η διοργάνωση του Gods Of War 6 ήταν εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα και πρόσφερε άφθονο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις σε όσους βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Περισσότερα για τους υπόλοιπους αγώνες του Gods Of War 6 μαζί με πλούσιο φωτορεπορτάζ σε νέο κείμενο

Μάκης Κελέκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.