Δύο πρωταθλήτριες μαμάδες στον Αγώνα Δρόμου

Οι πρωταθλήτριες Μαρίνα Τουτουντζή και Μαρία Πηγή Ψαρράκη θα τρέξουν μαζί με όλα τα παιδιά και τις μαμάδες στον Αγώνα Δρόμου που είναι αφιερωμένος στη Μητέρα και θα τιμήσουν τη Ραφήνα την Κυριακή 10 Μαΐου.

Όπως έχουμε προαναγγείλει ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π. διοργανώνει στα πλαίσια του 4ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ραφήνας Πικερμίου και σε συνεργασία με τον Παλαιστικό Ραφήνας Πικερμίου: «ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10.000μ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ» με εκκίνηση (11πμ), στο Άγαλμα (νεκροταφείο Ραφήνας) και τερματισμό το Οχυρό. Η συμμετοχή παιδιών, ενηλίκων, γονέων, συλλόγων, φορέων, ατόμων με ειδικές δεξιότητες είναι ελεύθερη!

agonas dromou mitera2

Όσον αφορά τις δύο πρωταθλήτριες…

Η Μαρία Πηγή Ψαρράκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Είναι καθηγήτρια πάνω στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στην Άρση Βαρών και στην Ευρωστία και Υγεία. Σήμερα διατελεί το Μεταπτυχιακό της δίπλωμα στον τομέα «Μεγιστοποίηση αθλητικής επίδοσης και απόδοσης». Έχει συγγράψει το βιβλίο αθλητικού και παραιατρικού περιεχομένου « Γυναικεία Αθλητική Τριάδα». Από τα πρώτα χρόνια της ζωής της άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό. Ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια με το παραδοσιακό καράτε (wado ryu), το οποίο της χάρισε αρκετές διακρίσεις και την κατάκτηση του πρώτου (1ου ) dan. Κατά διαστήματα ασχολήθηκε με την ελευθέρα πάλη, αλλά τη μεγαλύτερη βαρύτητα στην αθλητική της καριέρα την έδωσε στην άρση βαρών. Όντας αθλήτρια της εθνικής ομάδας, έχει στο ενεργητικό της διακρίσεις και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως στους Μεσογειακούς του 2009, σε Πρωταθλήματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο Παγκόσμιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα.

psaraki pigi

Η Μαρίνα Τουτουντζή είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων εξαιρετικά διακριθέντων αθλητών. Πρωταθλήτρια επί σειρά ετών στην τεχνική κολύμβηση με διακρίσεις στο εξωτερικό σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Δημόσιος υπάλληλος και μητέρα 2 παιδιών!

toutountzi1

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.