Εξι τραυματίες από τη μεγάλη πυρκαγιά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου

Εξι τραυματίες είναι ο απολογισμός από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί στα διυλιστήρια Ασπροπύργου. Οι τρεις από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο και οι άλλοι τρεις στο Αττικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους τρεις εργαζομένους που έχουν μεταφερθεί τραυματίες στο Θριάσιο, δύο Ελληνες και ένας Αλβανικής καταγωγής, ο τελευταίος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, καθώς έχει εγκαύματα σε όλο του το σώμα και έχει ήδη διασωληνωθεί. Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο, ο ένας αναμένεται να διασωληνωθεί και ο δεύτερος είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Η φωτιά ξέσπασε στα διυλιστήρια Ασπροπύργου του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, σε εξωτερικό χώρο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και η φωτιά βρίσκεται στο στάδιο κατάσβεσης.

Στις μονάδες των διυλιστηρίων εκτελούνταν εργασίες συντήρησης και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μια από τις δεξαμενές, πιθανώς από σπινθήρα.

Η πυροσβεστική, που ενημερώθηκε στις 8:20 το πρωί, βρίσκεται επί τόπου με 10 οχήματα και περιμένει να λάβει το πράσινο φως για να επέμβει. Για την ώρα το περιστατικό αντιμετωπίζεται από την πυρασφάλεια των εγκαταστάσεων.

Την ίδια ώρα από την τροχαία ενημερώνουν ότι η κυκλοφορία στην περιφερειακή Αιγάλεω έχει διακοπή ως την Αττική Οδό.

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση για την κατάσβεση της φωτιάς

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.