Εξώδικο Μπαλατσινού σε Παπανώτα: Συμμορφώσου για να γλιτώσεις το δικαστήριο

Μετά το απίστευτο ξεκατίνιασμα και την ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ τους, η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία χθες προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, τελικά έστειλε ένα απλό εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα όπου τον παρακαλεί να μην ασχοληθεί ξανά με την οικογένειά της.

Το εξώδικο γράφει:

«Σας καλώ να παύσετε να εκφράζεστε κατά τρόπο προσβλητικό και απαξιωτικό για την προσωπικότητά μου και σας ενημερώνω ότι σε περίπτωση αυτή η υβριστική τακτική συνεχιστεί το λόγο δεν θα έχουν τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τα ελληνικά δικαστήρια…

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι η δικαστική οδός θα μπορούσε ήδη κάλλιστα να έχει ακολουθηθεί, με βάση τη μέχρι σήμερα συμπεριφορά και τις πλούσιες δηλώσεις σας, κάτι που επιφυλάσσομαι να αξιολογήσω αναλόγως της στάσης που θα επιδείξετε στη συνέχεια, εκτιμώντας τα γεγονότα συνολικά και σε όλη τους την έκταση».



Ουσιαστικά, η Τζένη Μπαλατσινού, δίνει ακόμα μια ευκαιρία στον Δημήτρη Παπανώτα να… συμμορφωθεί και να σταματήσει τα σχόλια σε βάρος της.

Η μπάλα πλέον έχει περάσει στο γήπεδο του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος έχει επίσης προειδοποιήσει ότι θα καταφύγει στο δικαστήριο εναντίον της Μπαλατσινού.

Το σίριαλ συνεχίζεται.

Πηγή: thetoc.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.