Επαφές του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλη, με τον Δήμαρχο Αμφίπολης Κ. Μελίτο, και επισκέψεις στο μνημείο της Αμφίπολης και στο Σπίτι του Εθνάρχη Κ. Καραμανλή

Επίσκεψη στην Αμφίπολη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, όπου συζήτησε με τον Δήμαρχο της πόλης Κώστα Μελίτο, σχετικά με ζητήματα της περιοχής και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι της ευρύτερης περιφέρειας.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Καραγιάννης.

photo2

photo5

photo3

Στιγμιότυπα από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλη, με τον Δήμαρχο Αμφίπολης Κ. Μελίτο. Μαζί τους και ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Καραγιάννης.

Ο Πρόεδρος κ. Πατούλης, δεσμεύτηκε για άμεσες πρωτοβουλίες της Κ.Ε.Δ.Ε προκειμένου να ενισχυθούν αυτές οι περιοχές αλλά και για την ένταξη του Δήμου Αμφίπολης στην αμφικτυονία αρχαίων πόλεων της Κ.Ε.Δ.Ε με επίκεντρο το εντυπωσιακό διεθνούς κλίμακας ταφικό μνημείο της περιοχής.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αμφίπολης κ. Μελίτος, ξενάγησε τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Πατούλη, στον περιβάλλοντα χώρο των ευρημάτων της Αμφίπολης. Η επίσκεψη του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε ολοκληρώθηκε στην Πρώτη Σερρών και στο Σπίτι του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

photo4

photo6

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη τους στο Σπίτι του Κ. Καραμανλή στην Πρώτη Σερρρών.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.