Επιασαν δουλειά στην παραγωγή του Game of Thrones γιατί ήξεραν απ’ έξω τα βιβλία

Ζευγάρι Αμερικανών, βάζουν τα γυαλιά ακόμα και στους μεγαλύτερους φαν του Game of Thrones αφού προσελήφθησαν από τον Μάρτιν, γιατί όχι μόνο ήξεραν απ’ έξω όλες τις λεπτομέρειες από τα βιβλία, αλλά ήταν σε θέση να τον διορθώνουν κιόλας.

Οπως περιγράφει ο ίδιος ο Τζορτζ Μάρτιν τα πρώτα χρόνια που έγραφε τα βιβλία, λάμβανε αμέτρητα γράμματα με ερωτήσεις από αναγνώστες. Ωστόσο ένα ζευγάρι Αμερικανών από τη Σουηδία, έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ: «Ηταν από τους πρώτους μου φαν, στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Είχαν εκατομμύρια ερωτήσεις και εκπληκτική γνώση των έργων μου. Στο πρώτο βιβλίο είχα εφεύρει μία σειρά από ονόματα βασιλιάδων και ημερομηνίες, όπου είχα φτιάξει και το γενεαλογικό τους δέντρο. Τότε το ζευγάρι από την Σουηδία, έχοντας υπολογίσει τις χρονιές γέννησης των βασιλιάδων με πληροφόρησε ότι αντί για 35χρονών, ένας βασιλιάς σε ένα από τα έργα θα έπρεπε να ήταν επτά.»

Με τα χρόνια όσο αυξάνονταν οι ιστορίες και οι ημερομηνίες, ο Μάρτιν για να μη χαθεί στις αμέτρητες πληροφορίες, ζήτησε από το ζευγάρι να συνεργαστούν για να κάνουν την δύσκολη δουλειά, της καταγραφής όλων αυτών των στοιχείων.

Μάλιστα το 2008 υπέγραψαν συμβόλαιο και έκτοτε βάζουν σε σειρά τις ημερομηνίες και τα γεγονότα των έργων του συγγραφέα και αυτός διορθώνει τα όποια κενά και λάθη δημιουργούνται και όταν γράφει καινούργιο κεφάλαιο πάντα ρωτά τους δύο φαν αν έχει ξαναγράψει κάτι τέτοιο ή αν έχει χρησιμοποιήσει αυτό τον χαρακτήρα ξανά.

(πηγή: iefimerida.gr)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.