Επιβεβαίωση του irafina.gr! Και με τη… βούλα, οι υποδομές της Τριγλίας στις “Αθλητικές Ακαδημίες” της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Το γράψαμε πρώτοι και τώρα είναι και επίσημο: οι υποδομές της Τριγλίας στις “Αθλητικές Ακαδημίες” της ΟΠΑΠ Α.Ε.. Ιδού και η ανακοίνωση της Τριγλίας. Η επιτροπή υποδομών του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την ένταξη των τμημάτων υποδομών του συλλόγου, στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» του ΟΠΑΠ.

trigliakia 1

Είναι μία σημαντική διάκριση για τα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας, που έγινε κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης και επιτόπιου ελέγχου, από ειδικευμένο συνεργείο της ΟΠΑΠ ΑΕ. Το πρόγραμμα αυτό αφορά την ενδυνάμωση της λειτουργίας των τμημάτων υποδομών του συλλόγου μας, με κύριο βάρος στις ηλικίες από 6 έως 10 ετών, το οποίο στηρίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA και του Grassroots, το οποίο είναι παγκοσμίως το καλύτερο νεανικό αθλητικό μοντέλο. Παράλληλα με την ένταξη των τμημάτων υποδομών του συλλόγου μας το πρόγραμμα αυτό, θα συνδεθεί και με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απευθείας, η οποία θα έχει στραμμένη τα μάτια της επάνω μας, μιας και θα έχει τόσο επιτελικό όσο και συμβουλευτικό ρόλο.

Τα προνόμια του προγράμματος αυτού θα είναι τεράστια για τους νέους αθλητές των τμημάτων υποδομής της Τριγλίας Ραφήνας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι αθλητές μας θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές και ενημερωτικές συναντήσεις με ειδικευμένους επιστήμονες και θα έχουν προγράμματα προσωπικής άσκησης και εκγύμνασης. Θα υπάρχει πλήρης ασφαλιστική κάλυψη τόσο στους αγώνες, όσο και στις προπονήσεις. Θα συμμετέχουν σε ποδοσφαιρικά φεστιβάλ που θα διοργανώνει η ΕΠΟ και η ΟΠΑΠ ΑΕ, ενώ θα παρακολουθούνται καθ όλη την διάρκεια του έτους, από ειδικευμένους αθλητιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους. Η ΟΠΑΠ ΑΕ θα παρέχει στα τμήματα υποδομών μας πλήρες αθλητικό υλικό υψηλών προδιαγραφών, που θα βοηθήσει στην βελτίωση της ποιότητας εκγύμανσης των αθλητών μας.

Για τους γονείς θα υπάρχουν εκπαιδευτικές συναντήσεις με παιδίατρους, ψυχολόγους, διατροφολόγους, ενώ θα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με ειδικευμένη επιστημονική ομάδα, για ότι πρόβλημα αντιμετωπίζουν.

Οι προπονητές των τμημάτων υποδομών του συλλόγου μας, θα συμμετέχουν σε σεμινάρια προπονητικής και θα τους δίνονται προπονητικές κατευθύνσεις από την εξειδικευμένη ομάδα του προγράμματος, βάσει των κατευθυντηρίων γραμμώντης UEFA, ενώ θα υπάρχουν επιτόπιες επισκέψεις της προπονητικής ομάδας του προγράμματος στις προπονήσεις.

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας με αυτή του την διάκριση ανάμεσα στις 125 καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας, επιβραβεύεται για την φιλοσοφία του και το μοντέλο που ακολουθεί στα τμήματα υποδομών, που δεν είναι άλλο από το να εκπαιδεύσει τα νέα παιδιά, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι αθλητές, που κάποια στιγμή θα φορέσουν την φανέλα της κιτρινόμαυρης ομάδας η θα «πετάξουν» για ακόμη ψηλότερα.

projunior

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.