Επιστροφή στις νίκες για τον Αργοναύτη

argonautis

Με σχετική άνεση ο Αργοναύτης μετά τα δύο τελευταία άτυχα αποτελέσματα (ήττες με Κουκάκι εντός και Θρακομακεδόνες εκτός), επέστρεψε στις νίκες. Στο Κλειστό γήπεδο της Ραφήνας νίκησε τις Κουκουβάουνες με 62-50 στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής.

Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ. Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε 12-10 ενώ το ημίχρονο τελείωσε 28-24. Στην επανάληψη οι παίκτες του Αργοναύτη ήταν μπροστά αλλά δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ. Έτσι το τρίτο 10λεπτο βρήκε τους κιτρινόμαυρους να προηγούνται με 41-38.

Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους φιλοξενούμενους να είναι κοντά στο σκορ στην αρχή, μόνο που στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του κόουτς Γιαννακόπουλου “γκάζωσαν” και καθάρισαν τον αγώνα με διαφορά δώδεκα πόντων, 62-50. Ο Αργοναύτης έφτασε τους 31 βαθμούς, ενώ οι Κουκουβάουνες παραμένουν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Τώρα οι κιτρινόμαυροι την Κυριακή θα παίξουν στους Αμπελόκηπους τα 16 λεπτά που απομένουν για να λήξη επιτέλους ο αγώνας. Το παιχνίδι αυτό έχει γίνει σίριαλ… ελπίζουμε αυτή τη φορά να ολοκληρωθεί.

Μαίρη Χατζή-Τσουκαράκη

argonautis1

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.