ΕΠΣΑΝΑ: Από 18 μήνες τιμωρία… αθώωση!

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε δει τόσα και τόσα, αυτό όμως ξεπερνά κάθε φαντασία.

Θυμίζουμε πως πριν από περίπου ένα μήνα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής είχε επιβάλει βαριά τιμωρία στο Κρυονέρι, για το επεισοδιακό παιχνίδι με τη Μάχη Μαραθώνα, ενώ παράλληλα είχε ρίξει ”καμπάνα” αποκλεισμού 18 μηνών στον ποδοσφαιριστή Ελούνα Αμπέλε Κόλμπερ, ο οποίος φαίνεται -τότε- να είχε εξυβρίσει τον πρόεδρο (Γιώργο Παπαμακάριο) και το Δ.Σ. της Ένωσης.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ωστόσο, αν και 35 ετών (έτοιμος να αποχωρήσει από την ενεργό δράση) αποφάσισε να κυνηγήσει την υπόθεση της τιμωρίας του και να καταθέσει έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Το αποτέλεσμα; Να αθωωθεί, η τιμωρία των 18 μηνών να… εξαφανιστεί και μάλιστα, πλέον, να είναι έτοιμος – από τη νέα σεζόν – να ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια έχοντας συμφωνήσει με γειτονικό σωματείο του Κρυονερίου!

Μιλάμε σίγουρα για μια υπόθεση που χρίζει… έρευνας, διότι το να υπάρχει μια τιμωρία 18 ολόκληρων μηνών σε ποδοσφαιριστή, από οποιαδήποτε Πειθαρχική Επιτροπή Ένωσης, και λίγους μήνες μετά αυτή η ”καμπάνα” να εξαφανίζεται από την ΕΠΟ, αθωώνοντας ουσιαστικά τον εκάστοτε αθλητή, είναι τουλάχιστον περίεργο.

Αναλυτικά και η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ:

”Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν την έφεση του ΕΛΟΥΝΑ ΑΜΠΕΛΕ ΚΟΛΜΠΕΡ, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΠΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, κατά της υπ΄αριθμ. 37/12-5-2015 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι ο εγκαλούμενος ποδοσφαιριστής δεν τέλεσε το πειθαρχικό αδίκημα που του αποδίδεται”.

Και η απόφαση που είχε βγει πριν από ένα μήνα από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ:

”Στον ΑΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ επιβάλλεται ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος 5 αγωνιστικών ημερών καθώς επίσης και χρηματική ποινή 500 ευρώ. Στον ποδοσφαιριστή της ανωτέρω ομάδος Ελούνα Αμπέλε επιβάλλεται ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού του 18 μηνών. Ο ποδοσφαιριστής Α. Δρακόπουλος απαλλάσσεται”.

Πηγή: pamebala.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.