Ημερίδα για την κακοποίηση των ζώων και τη σύνδεση της με την ενδοοικογενειακή βία

Ημερίδα με θέμα «Ο κύκλος της βίας – Από την κακοποίηση ζώων στην ενδοοικογενειακή βία» διοργανώνουν την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στην Αθήνα στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία (Π.Φ.Ο.) και η Μ.Κ.Ο. «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία,

το Παράρτημα της Αστυνομίας του Λος Άντζελες των Η.Π.Α. (L.A.P.D.), την Γενική Εισαγγελία της Πολιτείας της Βιρτζίνια (VIRGINIA ATTORNEY GENERAL OFFICE) και τo ίδρυμα «VOICE For The ANIMALS Foundation».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές κύριοι ομιλητές θα είναι αξιωματικοί του L.A.P.D. και η αντιεισαγγελέας της Πολιτείας της Virginia, οι οποίοι θα παρουσιάσουν – για πρώτη φορά στην Ευρώπη – τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νόμου στις Η.Π.Α. για την σύνδεση της κακοποίησης ζώων με την ενδοοικογενειακή βία και το οργανωμένο έγκλημα.

Στην ημερίδα, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θα παραστούν η πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, και της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και στελέχη της από όλη την Ελλάδα αλλά και εκπρόσωποι του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της Εισαγγελίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί 11/11 από τις 09:00 – 17:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (οδός Πειραιώς) ενώ συνέντευξη Τύπου θα δοθεί Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 12:00 στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. (Π. Κανελλοπούλου 4 – Αίθουσα Παύλου Μπακογιάννη), παρουσία εκπροσώπων του L.A.P.D. και της αντιεισαγγελέως της Πολιτείας της Βιρτίνια που θα απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.