Η Αντέλ βρέθηκε!!!

Η εβδομάδα μας ξεκίνησε όμορφα και αισιόδοξα!!!! Βρέθηκε μετά από 15 ημέρες η Αντέλ μας.

Ευχαριστούμε την κυρία Ευγενία που την φρόντισε τις τελευταίες 5 ημέρες και μας ειδοποίησε βλέποντας την αφίσα που είχαμε κολλήσει σε ένα περίπτερο.

Η Αντέλ πρέπει να περιπλανήθηκε πολλές μέρες και κάποια στιγμή έφτασε έξω από το σπίτι της κυρίας Ευγενίας, 8-10 χιλιόμετρα μακρυά από το σημείο που χάθηκε, η οποία βλέποντάς την, δεν αδιαφόρησε μη ξέροντας ότι την αναζητούν οι δικοί της άνθρωποι.

Είδε ένα ταλαιπωρημένο πλάσμα, φανερά αδύνατο και πίστευε ότι ήταν αδέσποτο. Την περιέθαλψε και κάποια στιγμή είδε μια από τις αφίσες που είχαμε κολλήσει και έτσι μας ειδοποίησε να πάμε να δούμε αν ήταν αυτή.

Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε και εμείς ακόμα. Ταλαιπωρημένη και πολύ αδύνατη, όμως βλέποντας τη μαμά της, έτρεξε και έχωσε τη μουσούδα της στην αγκαλιά της κλαίγοντας από τη χαρά της.

Τώρα βρίσκεται ασφαλής στο σπίτι της, ξαπλωμένη στον καναπέ της και δίπλα στη μαμά της. Ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας και τις κοινοποιήσεις σας.

Αυτή τη φορά δεν βρέθηκε μέσω fb αλλά από τις αφίσες που είχαμε κολλήσει σε μια μεγάλη ακτίνα. Γι αυτό έχουμε πει και ξαναλέμε, μην απελπίζεστε όσοι έχετε χάσει ζωάκια, αλλά εκτός από τις αναρτήσεις και τις κοινοποιήσεις χρειάζονται και οι αφίσες. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα δουλέψει καλύτερα!!!!

Πήγασος Φιλοζωική Ραφήνας Πικερμίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.