Η απίστευτη σπόντα του Αρναούτογλου στον Σταρόβα (βίντεο)

Πάνω στην πλάκα και με τη βοήθεια του χιούμορ λέγονται χωρίς καμία αμφιβολία οι μεγαλύτερες αλήθειες. Αυτές που τις περισσότερες φορές κρατάμε καλά κρυμμένες και ψάχνουμε την κατάλληλη ευκαιρία να τις πούμε στο συνομιλητή μας με χαλαρό τρόπο που δεν θα μας παρεξηγήσει. Νέο κρούσμα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αυτό έγινε στην πράξη στα χτεσινά ”Καρντάσιανς”. Όλα έγιναν την ώρα που έπαιζαν το παιχνίδι της αλήθειας. Η Μαρία Μπεκατώρου ρώτησε τον Δημήτρη Σταρόβα αν εκείνος θα ήθελε να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν η συνεργασία του με τα ”Καρντάσιανς”, με τον ίδιο να απαντάει χωρίς δεύτερη σκέψη ένα μεγάλο ναι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν άφησε την πάσα αυτή να πέσει κάτω και τον ρώτησε γιατί, αλλά πριν ο Δημήτρης Σταρόβας προλάβει να απαντήσει, του έριξε την εξής απίστευτη σπόντα: ”Γιατί κι εγώ θα ήθελα να είμαι σε μια εκπομπή που να κάθομαι, να κοιμάμαι και να πληρώνομαι”.

Ο Δημήτρης Σταρόβας αρχικά δε μίλησε, η θέση του ήταν εμφανώς δύσκολη και η αμηχανία του έκδηλη. Στη συνέχεια όμως του είπε: ”Αν είναι αυτή η άποψή σου, δεν έρχομαι του χρόνου. Πάρε άλλον”.

Πηγή: ladylike.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.